Primärvård Allmänläkare, Göteborg

Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom bolaget. Praktikertjänst står inför en expansion i Göteborg och söker erfarna och drivna läkare som vill utveckla verksamheten efter eget huvud. Just söker vi allmänspecialister till Vårdcentralen Läkarhuset på Södra vägen 27 i Göteborg.

Adress Antal rum Patienter
Södra Vägen 27 411 35 Göteborg

Beskrivning

Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också delägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.

Vårdcentralen Läkarhuset erbjuder sina patienter god tillgänglighet, stabil bemanning och hög kompetens. Verksamheten har flera mottagningar, bland annat rehab och äldremottagning. Läs mer här.

Vi söker just nu allmänspecialister till Vårdcentralen Läkarhuset på Södra vägen 27 i Göteborg. Verksamheten är etablerade sedan länge och avsikten är att du i första hand börjar som vanligt anställd men bereds möjlighet att avancera till vår speciella anställningsform som verksamhetsansvarig läkare.

För mer information
Kontakta rekryterare Magnus Nilsson, 070-518 83 08.

Varmt välkommen att skicka din ansökan till magnus.nilsson@ptj.se