Specialistvård Fysioterapeut/verksamhetschef sökes till nystartad rehabmottagning i Borås

Är du intresserad av organsiation/ledarskap i kombination med yrkesutövning?

Adress Antal rum Patienter
Borås Borås

Beskrivning

Information om arbetsplatsen

När du går in som verksamhetschef/delägare inom Praktikertjänst kommer du att ansvara för den dagliga driften för mottagningen. Till din hjälp finns inom Praktikertjänst ett nätverk av specialister inom olika områden, så som säkerhet, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension och miljö. Som en del av rollen är du ansvarig för verksamhetens resultat vilket innebär att du gör en budget och ansvarar för det ekonomiska resultatet.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är leg.fysioterapeut och som vill arbeta som verksamhetschef. Har du ledarskapserfarenhet så är det en merit men även du som har lång erfarenhet som fysioterapeut men som känner att det nu är dags att utvecklas och är intresserad av organisation och ledarskap är välkommen att söka tjänsten. Arbetsuppgifterna kommer innebära att du skall leda, utveckla och bygga upp rehabverksamheten. I tjänsten ingår även rekrytering av personal och ekonomiskt ansvar. För att upprätthålla din kompetens inom yrket kommer en del av tjänsten innebära att du även arbetar kliniskt med patientbesök. 

Kvalifikationer

Leg. Fysioterapeut

Personliga egenskaper

Du är en trygg och inspirerande person som vill arbeta med ledarskap. Du är väl förtrogen med yrket som leg. fysioterapeut och kan därmed vara en kunskapskälla för de anställda. Du tycker att det är roligt att leda personal, utveckla mottagningen samt ser möjligheter som kommer göra mottagningen till något alldeles extra. 

Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter som personal. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och personal.

Övrig information

Urvalsprocessen sker löpande och därför ser vi gärna att du tar en första konfidentiell kontakt med vår affärsutvecklare Gunilla Ackelid på telefon 0760-501284 eller gunilla.ackelid@ptj.se redan nu.

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå en personlig intervju inför en eventuell rekryteringsprocess.

Välkommen med din ansökan!

Karta