Tandläkarmottagning Tandläkare och delägare till Vårgårda

Nu finns möjligheten att bli delägare i Praktikertjänst och ta över samt driva vidare en omtyckt, välskött och lönsam klinik mitt i hjärtat av Vårgårda. Vårgårda är ett mindre samhälle med ca 12 500 innevånare. Du blir den enda privattandläkaren på orten vilket innebär att potentialen att vidareutveckla kliniken är mycket god. Kliniken har en väl upparbetad patientstock så utgångsläget är redan gott för dig som tar över. Vårgårda ligger inom möjligt pendelavstånd från såväl Borås som Göteborg.

Adress Antal rum Patienter
Järnvägsgatan 11 A Vårgårda 2

Beskrivning

Letar du efter en etablerad klinik med gott rykte som samtidigt har potential att förädlas och vidareutvecklas under din ledning? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig.

Kliniken har två behandlingsrum som är utrustade med moderna unitar. Personalstyrkan utgörs av två erfarna och engagerade sköterskor som ser fram emot att hjälpa dig fortsätta arbeta med patientens och klinikens bästa i fokus.
Möjlighet finns att tillträda och ta över kliniken omgående.

Välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med vår rekryterare tandläkare Ivan Rosengren tel. 070 789 37 05 eller ivan.rosengren@ptj.se  Du ansöker via intresselänken.

Välkommen med din ansökan!

Mer information om vår modell med delägarskap finner du via länken nedan:
https://youtu.be/siK4Orlgbe4

Här kan du se vad några av våra delägare runt om i landet berättar om livet på Praktikertjänst:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL3JcC-6YaKfiZF6JZ61nTDMC5go-z5lEi

Fakta om mottagningen

Om mottagningen
Antal rum 2
Antal tandsköterskor 2

Karta