Tandläkarmottagning Tandläkare och verksamhetschef till Mölnlycke

Nu finns möjligheten att bli delägare i Praktikertjänst och ta över en nyrenoverad mottagning i Mölnlycke, ett stenkast från Göteborg.

Adress Antal rum Patienter
Hönekullavägen 7 Mölnlycke 2

Beskrivning

Letar du efter en nyrenoverad mottagning med stora möjligheter till utveckling på en mindre ort? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig.

Vår nuvarande delägare kommer att ta en annan riktning i sin karriär. Här finns idag två tandläkare och två sköterskor. En av tandläkarna jobbar deltid.

Mottagningen inrymmer två behandlingsrum, steril, reception och väntrum. OPG, implantatmotor och scanner finns också på plats. All utrustning är inköpt åren 2021-2022.
Det finns möjlighet att bygga ytterligare ett behandlingsrum i mottagningen för den som vill växa och utvecklas vidare.

Tillträdet kan diskuteras utifrån dina önskemål. Frånträdande tandläkare har en initial idé om att lämna över kliniken i februari alternativt mars 2024 men kan tänka sig en tidigare avgång om du vill diskutera detta.

När du går in som delägare kommer du att ansvara för den dagliga driften för mottagningen. Till din hjälp finns inom Praktikertjänst ett nätverk av specialister inom olika områden, så som säkerhet, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension och miljö. Som en del av rollen är du ansvarig för verksamhetens resultat vilket innebär att du gör en budget och ansvarar för det ekonomiska resultatet.

 

Arbetsuppgifter

  • Du leder och fördelar arbetet för personalen
  • Du arbetar kliniskt som tandläkare
  • Personalansvar, mål och utvecklingsdialog samt lönesamtal
  • Rekrytering vid behov
  • Säkerställa att personal har tillräckliga kunskaper och arbeta med kompetensutveckling
  • Ansvar för arbetsmiljön

 

Kvalifikationer

  • Legitimerad tandläkare
  • 3-5 års arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i det svenska språket, såväl tal som skrift

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad tandläkare. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du tycker också att det är roligt att leda andra människor. 

Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

 

Övrig information

Urvalsprocessen sker löpande och därför ser vi gärna att du tar en första konfidentiell kontakt med vår affärsutvecklare Ivan Rosengren på telefon 070-7893705 eller ivan.rosengren@ptj.se redan nu.

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå såväl en personlig som odontologisk intervju.

Välkommen med din ansökan!

Fakta om mottagningen

Om mottagningen
Antal rum 2

Karta