Tandläkarmottagning Tandläkare sökes till Trollhättan

Letar du efter en etablerad klinik med gott rykte som samtidigt har potential att förädlas under din ledning i centrala Trollhättan? Skulle du trivas i en modern miljö på en större klinik där mycket finns samlat under samma tak? Gillar du en unik arkitektur? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig.

Adress Antal rum Patienter
Centrala Trollhättan Trollhättan

Beskrivning

Information om Praktiken

På mottagningen finns idag två verksamma tandläkare som driver separata verksamheter.

En av dessa tandläkare slutar sista december 2023. Den kvarvarande tandläkaren har efter en lång karriär inom yrket börjat planera för sin pensionering inom 2-3 år. Detta öppnar ytterligare möjligheter att skapa en framtid med en ny kollega på sikt. 

För dagen finns utöver tandläkarna två tandhygienister och två tandsköterskor. Kan behövas en till två tandsköterskor på sikt för att få en optimal drift.

Mottagningen byggdes 2005 och har ständigt uppdaterats. Inrymmer totalt fem behandlingsrum, OPG, steril, reception, kontor och väntrum samt gott om biutrymmen för personal men även förråd. Utrustningen på kliniken är överlag av modernt snitt och kliniken är välutrustad.

Tillträdet kan diskuteras utifrån dina önskemål, frånträdande tandläkare har en initial idé om att lämna över kliniken januari 2024.

 

Här kan du se vad några av våra delägare runt om i landet berättar om livet på Praktikertjänst:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL3JcC-6YaKfiZF6JZ61nTDMC5go-z5lEi

När du går in som delägare kommer du att ansvara för den dagliga driften för mottagningen. Till din hjälp finns inom Praktikertjänst ett nätverk av specialister inom olika områden, så som säkerhet, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension och miljö. Som en del av rollen är du ansvarig för verksamhetens resultat vilket innebär att du gör en budget och ansvarar för det ekonomiska resultatet.

Arbetsuppgifter

  • Du leder och fördelar arbetet för personalen
  • Du arbetar kliniskt som tandläkare
  • Personalansvar, mål och utvecklingsdialog samt lönesamtal
  • Rekrytering vid behov
  • Säkerställa att personal har tillräckliga kunskaper och arbeta med kompetensutveckling
  • Ansvar för arbetsmiljön

 

Kvalifikationer

  • Legitimerad tandläkare
  • 3-5 års arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i det svenska språket, såväl tal som skrift

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad tandläkare. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du tycker också att det är roligt att leda andra människor. 

Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Övrig information

Urvalsprocessen sker löpande och därför ser vi gärna att du tar en första konfidentiell kontakt med vår affärsutvecklare Ivan Rosengren på telefon 070-789 37 05 eller ivan.rosengren@ptj.se redan nu.

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå såväl en personlig som odontologisk intervju.

Välkommen med din ansökan!

Fakta om mottagningen

Om mottagningen
Antal tandläkare 2
Antal tandsköterskor 2
Antal tandhygeinister 2

Karta