Tandläkarmottagning Tandläkare och delägare till en klinik utöver det vanliga!

Vi erbjuder nu en unik möjlighet att ta över en befintlig och sedan länge väletablerad klinik i Borås som har ett mycket gott rykte, står för hög kvalitet samt har en god ekonomisk lönsamhet. Vår nuvarande delägare ska efter ett långt och framgångsrikt yrkesliv inom Praktikertjänst varva ner, varför vi söker en eller två drivna tandläkare som vill ta över denna blomstrande verksamhet, antingen som delägare eller som anställd. Mer information om vår modell med delägarskap finner du via nedan länk. https://www.praktikertjanst.se/karriar/bli-verksamhetschef-tand-och-sjukvard/var-modell/

Adress Antal rum Patienter
Centralt i Borås Borås 4 3000

Beskrivning

Kliniken är toppmodern och består av fyra behandlingsrum med en främre och en bakre reception.
Utrustning i form av bl.a. KaVo-unitar, digitalröntgen, Frenda, trios scanner och intraoral bläster i behandlingsrummen.

Kliniken har ett utmärkt läge då den ligger centralt på våning 2.  Lokalen ger ett varmt och välkomnande intryck. Här finns trevliga personalutrymmen med separat wc, dusch och omklädningsrum.

Du kommer till en verksamhet som tidigt insåg vikten av kvalitet, service och odontologiskt hög kompetens. Genom åren har man arbetat målmedvetet med kompetenshöjande insatser och fortbildning. Man har en stolthet i att ge en verkligt god service åt alla patienter, något som gett avkastning i form av en stor och framförallt nöjd skara återkommande patienter. I dagsläget har kliniken 3000 patienter med en ökningstakt om 15-20 patienter per månad.