Tandläkarmottagning Tandläkare, Öland

Som aktieägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom bolaget. Just nu finns det en öppning i Färjestaden på Öland där en av våra aktieägare ska gå i pension. Mottagningen är vackert belägen nära Färjestadens hamn och har ytterligare två behandlingsrum på en satellitklinik i Mörbylånga, 15 kilometer söderut på ön. Övertaget gäller hela kliniken.

Adress Antal rum Patienter
Storgatan 9 Färjestaden 2 1500
 • en bild
 • en bild
 • en bild
 • en bild

   Beskrivning

   Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

   Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också aktieägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.