Extern bild

Välkommen på frukostseminarium – går det att erbjuda hög tillgänglighet för patienter och samtidigt effektivisera arbetet?

Publicerad:

Två av Praktikertjänsts vårdcentraler har nyligen infört ett nytt webbaserat system – CollaboDoc – som ger mer tid för läkaren att träffa patienten. Fredagen den 16 december klockan 08.00-09.00 bjuder Praktikertjänst i samarbete med CollaboDoc in till ett inspirerande frukostseminarium om digitala stöd för mer effektiva patientmöten.

Jonas Persson, läkare på Trädgårdstorgets vårdcentral i Linköping, och Jennie Stenström, sjuksköterska på Laurentiuskliniken i Falkenberg, använder det digitala systemet sedan en tid tillbaka. De delar med sig av sina erfarenheter och berättar hur det lett till ett smartare arbetssätt.

Staffan Bjessmo, läkare och vd CollaboDoc, såg behovet av att förbättra flödet och patientinteraktiviteten inom primärvården. Lösningen blev CollaboDoc – en digital lösning som ger mer tid för patienter med mest vårdbehov. Staffan Bjessmo presenterar systemet och hur det kan effektivisera läkarresursen med 88 procent och minska trycket på vårdcentralernas telefon med 25 procent.

Tid: Fredag 16 december, kl. 08.00-09.00, frukost från 07.30

Plats: Praktikertjänst, Adolf Fredriks Kyrkogata 9, Stockholm

För anmälan och ytterligare information, kontakta gärna:

Erik Magni, presschef, Praktikertjänst, tel: 0703-26 50 98, e-post: erik.magni@ptj.se

Tillbaka

Blocks