Extern bild

Välkommen på invigning av Uppsalas nyaste vårdcentral – Ultuna vårdcentral

Publicerad:

Tisdagen den 28 augusti kl. 15.00 invigs Ultuna vårdcentral, som slog upp portarna i mars i år. Invigningstalar gör både Malena Ranch (MP), ordförande för vårdstyrelsen i Region Uppsala, och Praktikertjänsts vd Erik Strand.

Vårdcentralen har idag cirka 15 medarbetare och drivs av distriktsläkarna Sofia Lavén, Heidi Lindbäck och Karin Salomonsson Wohlin, som alla tre har mångårig erfarenhet av att arbeta som distriktsläkare vid vårdcentraler i Region Uppsala. På mottagningen arbetar – förutom distriktsläkare och distriktssköterskor – även fysioterapeut, dietist och kurator.

- Vi har nu varit igång i snart sex månader och har en god tillströmning av patienter som vill lista sig hos oss. Det stora intresset för verksamheten är oerhört roligt, och trots många besök har vi lyckats hålla en god tillgänglighet med både drop-in och planerade besök varje dag, säger Sofia Lavén, distriktsläkare och verksamhetschef vid Ultuna vårdcentral.

Tisdagen den 28 augusti kl. 15.00 är det öppet hus på mottagningen med möjlighet att lyssna på Malena Ranch och Erik Strand samt träffa medarbetare, se vernissage av den Uppsalabaserade naturfotografen Nic Kruys och lyssna på ett kåseri av underhållaren Jacke Sjödin.

När: tisdagen den 28 augusti kl. 15.00. Kåseriet startar kl. 16.00.

Var: Ulls väg 30B, Uppsala

Observera att invigningen endast är för inbjudna gäster.

För anmälan eller ytterligare frågor, kontakta:

Sofia Lavén, distriktsläkare och verksamhetschef Ultuna Vårdcentral,
e-post: sofia.laven@ptj.se

Erik Magni, presschef, Praktikertjänst, tel: 0703-26 50 98, e-post: erik.magni@ptj.se

Tillbaka

Blocks