Extern bild

Sollentuna specialistklinik växer med ny endoskopimottagning i centrala Stockholm

Publicerad:

Efter att ha vunnit endoskopiupphandlingen inom Stockholms läns landsting har Sollentuna specialistklinik nu startat en ny endoskopiverksamhet i centrala Stockholm – Endoskopimottagningen City. Inom verksamheten utreds mag-tarm sjukdomar, bland annat inflammatorisk tarmsjukdom, IBS och glutenintolerans.

Till Endoskopimottagningen City kan patienter med behov av gastroskopi eller koloskopi remitteras. Endoskopienheten är inrymd i Gastromottagningen citys lokaler precis vid Hötorget. För att garantera maximal kvalitet på undersökningarna och vården har enheten utrustats med den allra senaste endoskopitekniken.

- Jag är väldigt stolt över vår verksamhet, vi har rekryterat fantastiska medarbetare och kommer att kunna erbjuda patienterna vård av högsta kvalitet, säger Perjohan Lindfors, överläkare, gastroenterolog och verksamhetschef för Sollentuna specialistklinik.

Den nya mottagningen i centrala Stockholm är Sollentuna specialistkliniks andra endoskopimottagning och under våren öppnar man ytterligare en.

- I mars öppnar vi en endoskopimottagning i Danderyd och blir då den enskilt största endoskopiaktören inom Stockholms läns landstings öppenvård. Vi kan nu erbjuda en komplett verksamhet gällande såväl utredning som behandling av patienter med mag-tarm sjukdomar, säger Perjohan Lindfors, och fortsätter:

- Det är ett stort förtroende som vi har fått och måste förvalta. Vi kommer att fortsätta att ha högt ställda krav på vårdkvalitet, korta väntetider och god service, säger Perjohan Lindfors.

För att besöka verksamheten behövs remiss från annan vårdgivare – exempelvis en vårdcentral – eller från ett försäkringsbolag. Endoskopiverksamheten vid Sollentuna specialistklinik fortsätter som tidigare.

För ytterligare information, kontakta gärna:

Perjohan Lindfors, överläkare, gastroenterolog och verksamhetschef för Sollentuna specialistklinik, e-post: perjohan.lindfors@ptj.se

Erik Magni, presschef, Praktikertjänst, tel: 0703-265098, e-post: erik.magni@ptj.se

Tillbaka

Blocks