en bild

Vår modell

Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

Vårt koncept är unikt då du som är delägare hos oss också är verksamhetsansvarig på någon av våra mottagningar. Samtidigt har du tryggheten i att vara anställd. Som verksamhetsansvarig och anställd på våra enheter innebär det även att du omfattas av ekonomisk trygghet då Praktikertjänst står för finansiell stabilitet.

Anställd

I din roll som verksamhetsansvarig är ditt fokus dina medarbetare och den dagliga driften av verksamheten.

Verksamhetsansvarig

Som verksamhetsansvarig delägare är du anställd i företaget, vilket ger dig både trygghet och utrymme för utveckling och egna initiativ.

Delägare

Bara den som utövar vård med yrkeslegitimation kan bli delägare i Praktikertjänst. Det innebär att företagets delägare består av 1 900 tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster/fysioterapeuter, naprapater, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.

Blocks

Bli verksamhetsansvarig

Just nu har vi flera verksamheter som snart behöver en eller flera nya verksamhetschefer. Se vilken mottagning som kan passa dig.

Klicka här

Spontanansökan

Vill du styra över din tid? Hos oss får du mer frihet, större inflytande, ansvar och möjlighet att växa. Är du intresserad? Få kontakt med våra rekryterare redan idag. Klicka här

8 av 10

anställda är kvinnor

1 av 3

av våra verksamhetsansvariga ägare har utländsk bakgrund