Vad innebär det att driva eget inom Praktikertjänst?

Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka din verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också delägare och har en trygg anställning från första dagen.

Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.

År efter år ser vi att vårt dagliga arbete kring kvalitet, kontinuitet och kompetens gör att våra patienter är nöjdast i Sverige. Vi är övertygade om att vår unika modell ligger bakom det goda resultatet.

Dina tre roller

Vårt koncept är unikt då du som är delägare hos oss också är verksamhetsansvarig på någon av våra mottagningar. Samtidigt har du tryggheten i att vara anställd. Som verksamhetsansvarig och anställd på våra enheter innebär det även att du omfattas av ekonomisk trygghet då Praktikertjänst står för finansiell stabilitet.

Anställd

I din roll som verksamhetsansvarig är ditt fokus dina medarbetare och den dagliga driften av verksamheten.

Verksamhetsansvarig

Som verksamhetsansvarig delägare är du anställd i företaget, vilket ger dig både trygghet och utrymme för utveckling och egna initiativ.

Delägare

Bara den som utövar vård med yrkeslegitimation kan bli delägare i Praktikertjänst. Det innebär att företagets delägare består av 1 900 tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster/fysioterapeuter, naprapater, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.

Blocks

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på att veta mer om vad det innebär att vara en del av Praktikertjänst? Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt