en bild

Tandhygienist sökes till Halmstad

Information om arbetsplatsen

Team Norryd består i dagsläget av en tandläkare, två tandsköterskor samt en tandhygienist på 50%. Nu är det dags att förstärka teamet med ytterligare en legitimerad tandhygienist. Vi arbetar delegerat i två behandlingsrum och utför allt från förebyggande och estetisk tandvård till implantatkirurgi och stora bettrehabiliteringar. Kliniken ligger i centrala Halmstad och delas med två andra team - team Domini och team Bringman.

Adress:
Klammerdammsgatan 6, Halmstad

Arbetsuppgifter

I arbetet som tandhygienist ingår sedvanliga arbetsuppgifter så som parodbehandlingar samt att utföra undersökningar. Även assistans vid parodoperationer förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist och ser gärna att både du som har några års erfarenhet eller är helt nyutexaminerad tar chansen att söka. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du som söker har stor känsla för god service, god samarbetsförmåga samt är flexibel. Självklart ska vi också ha roligt på arbetet - humor samt ett trevligt och glatt humör mot såväl kollegor som patienter är en självklarhet hos oss.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi är flexibla och söker dig som kan arbeta ca 20-40 timmar/vecka, allt enligt överenskommelse.
Tveka inte att höra av dig om du är intresserad.
tomas.norryd@ptj.se
tel. 035 21 30 26
Intervjuer kommer att ske löpande.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-04-28

Information om tjänsten lämnas av

Tomas Norryd

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: tomas.norryd@ptj.se