Tandhygienist till Tdl Kajsa Karlsson i Tierp

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

På vår klinik vill vi utveckla och behålla förtroendefulla och långsiktiga relationer med patienterna. I alla våra möten visar vi respekt, värme, lyhördhet och serviceanda. Vårt engagemang är för patientens bästa.

Vårt tandvårdsteam är anslutet till Praktikertjänst AB. Teamet består av en tandläkare och två tandsköterskor. Vi behöver nu en ersättare för vår hygienist som slutar vid årsskiftet.
Vi försöker hänga med i den odontologiska utvecklingen och vidareutbildar oss kontinuerligt. Som anställd har du möjlighet att ta del av vårt generösa friskvårdsbidrag och vi erbjuder i nuläget privatvårdförsäkring för de tillsvidareanställda som vill ha det. Här har du möjlighet att styra mycket över ditt schema då du har ett eget behandlingsrum.

Vi är diskreta angående din ansökan. Upplysningar om tjänsten ring Kajsa 0707173737
Rekryteringsföretag undanbedes!!

Tierp ligger 5 mil söder om Gävle och 5 mil norr om Uppsala, precis vid E4. Med tåg tar det 35 min från Gävle station, 45 min från Uppsala station, kliniken ligger ca 5 minuters gångväg från tågstationen.

Adress:
Hantverksgatan 4, Tierp

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Eget tandhygienistarbete, assistans vid behov, eventuellt delegerat arbete, eventuellt administrativa uppgifter. På denna lilla klinik hjälps vi åt med förekommande arbetsuppgifter.
Arbetstid enligt överenskommelse, mellan 30-40 h.

Kvalifikationer

Kvalifikationer
Tandhygienistutbildning, gärna med några års erfarenhet.

Personliga egenskaper

Personliga egenskaper: God samarbetsförmåga, flexibel, du skall vilja utvecklas, tycka om att ständigt vara med och förbättra vårt arbetssätt och vår klinik. God social förmåga! Stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

Vi är flexibla och intresserade av dig som kan arbeta mellan 30-40 timmar per vecka. Schemat bör ligga mellan 7-17, men vi erbjuder dig att styra själv över dina arbetstider. I nuläget är kliniken bemannad mån 7-17:30, tis 7-16, ons 7-14, tors 7-16, fre 7-12:30

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
Tillsvidare
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-01-06

Information om tjänsten lämnas av

Kajsa Karlsson
0293-101 12
070-717 37 37

Ansökan

Skickas till: Kajsa.karlsson@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.