Självständig sjukgymnast

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Älvängen fysioterapi är en rehabenhet inom primärvården i Västra Götaland där Vårdval Rehab sätter ramarna. Vi består i dagsläget av 10 medarbetare. Vi har trevliga och rymliga lokaler, ett välutrustat gym och en väl fungerande reception som underlättar för att du som fysioterapeut ska kunna prioritera energin till patientarbetet. Vi ligger ett halvt spjutkast från pendelstationen vilket underlättar pendelmöjligheter. Till Göteborg är det endast 27 min och Trollhättan 16 min med pendeltåg.
Älvängen fysioterapi är en del av Praktikertjänst och har goda arbetsförmåner. Vi värdesätter att personalen mår bra och jobbar aktivt för att fortsätta ha ett gott arbetsklimat.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Postvägen 4, Älvängen

Arbetsuppgifter

Hos oss träffar du ett brett spektrum av patienter i alla åldrar och med olika diagnoser. Du ska vara trygg i att arbeta självständigt men också kunna samarbeta. Du ska kunna undersöka, bedöma och behandla/lägga upp rehabplaner för patienter individuellt och/eller i grupp. Vi ser gärna att du har ett intresse av att leda grupper och erfarenhet av primärvårdsarbete.

Kvalifikationer

Leg. fysioterapeut/ sjukgymnast, meriterande med erfarenhet från primärvård och poliklinik.

Personliga egenskaper

Driven, stresstålig, noggrann, positiv

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
Heltid
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2018-12-31

Information om tjänsten lämnas av

Jan Arleij
0303-74 99 41

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: jan.arleij@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.