Tandhygienist extra

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Vår klinik expanderar och är just nu i behov av en tandhygienist som vill arbeta extra hos oss. Till en början en dag i veckan, eventuellt en extra dag i helgen. Välkommen med din ansökan!

Kliniken består av tre tandläkare, en tandhygienist och tre tandsköterskor. Vi har väl inarbetade rutiner som ger oss arbetsro och därmed bra arbetsdagar.
Kliniken har tre behandlingsrum.
Vi bedriver allmäntandvård, implantatbehandlingar och estetisk tandvård. Vi har samarbete med en käkkirurg som kommer till oss och opererar 1 dag per månad.
Vi arbetar i journalsystemet Carita.

Adress:
Stortorget 13, Helsingborg

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandhygienistuppgifter.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet.
Flytande svenska i tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker någon som är flexibel, gillar utmaningar och alltid sätter patienten i centrum. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet. Du ska vara ödmjuk med god förmåga att kommunicera med både medarbetare och patienter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform:
Allmän visstidsanställning
Varaktighet:
Provanställning
Arbetstid per vecka:
8 timmar
Tillträdesdatum:
Snarast
Sista ansökningsdag:
2018-12-22

Information om tjänsten lämnas av

Anna Czarnecka
042-13 55 91

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: anna.czarnecka@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.