Leg sjuksköterska till oss i Kista

Praktikertjänst Psykiatri AB

Praktikertjänst Psykiatri bedriver och utvecklar psykiatrisk specialistvård i nära samverkan med närstående, brukarorganisationer, vårdgarant och myndigheter. Vi arbetar förebyggande och uppsökande med hög tillgänglighet och ett brett behandlingsutbud anpassat till individens behov.

Praktikertjänst Psykiatri är ett dotterbolag till Praktikertjänst AB som är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.

Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, varav Praktikertjänst psykiatri är ett.

Information om arbetsplatsen

Mottagningen i Kista ligger centralt och nära till allmänna kommunikationer. Vi som arbetar här är psykiatriker, ST- läkare, sjuksköterskor, psykologer, terapeuter, receptionist samt medicinska sekreterare och enhetschef. Vi arbetar i team och vi är en stabil arbetsgrupp där vi värnar om vår gemensamma arbetsmiljö, vilket innebär att vi är väldigt kollegiala med varandra.
Vi kommer även utöka vår verksamhet årskiftet 18/19 då vi har fått förtroendet att bedriva ännu en mottagning med transkulturell inriktning.
Adress: Befintlig mottagning i Kista, Knarrarnäsgatan 15

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Knarrarnäsgatan 15, Kista

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss så ansvarar man för sedvanliga sjuksköterskeuppgifter förekommande på öppenvårdsmottagning, man bedriver motiverande samtal för de patienter man är fast vårdkontakt åt. Man är med och utvecklar verksamheten och delar med sig av sin kunskap på allra bästa sätt. Vi lär av varandra.
Vi erbjuder våra patienter basutredningar, neuropsykiatriska utredningar, teambesök, årskontroller, drop in, och uppföljningar. Vi erbjuder behandling i grupp och individuellt utifrån behov. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att erbjuda våra patienter en god psykiatrisk vård och en tillgänglighet. Vi samverkar även med andra aktörer och delar gärna med oss av den kunskap vi har.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg sjuksköterska gärna med vidareutbildning steg 1 terapeut/leg psykoterapeut, med ett genuint intresse för att arbeta med patienter med psykisk ohälsa.

Personliga egenskaper

Intresse för att arbeta med människor. God samarbetsförmåga, ansvarstagande och flexibilitet. Viljan att samverka utifrån ett patientperspektiv för att förbättra vården. Positiv och lösningsfokuserad är en merit.

Övrig information

Anställningsform: Hel eller deltid
Varaktighet: Tills vidare
Arbetstid per vecka: Enligt överenskommelse
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 10 december
Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
Tills vidare
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2018-12-10

Information om tjänsten lämnas av

Marianne Hedmark
08-128 89 280

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: marianne.hedmark@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.