Testexpert Chefsrekrytering

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänsts kontor är belägen i ljusa, nyrenoverade lokaler centralt i Stockholm. Här arbetar drygt 300 personer med alltifrån ekonomi, support och kommunikation.

Adress:
Adolf Fredriks Kyrkogata 9, Stockholm

Arbetsuppgifter

Som testexpert chefsrekrytering ska du både operativt och strategiskt stötta vår rekryteringsorganisation i arbetet med psykometriska tester, för att uppnå bästa möjliga matchningar mellan kandidater och uppdrag.

Du kommer att på avancerad nivå analysera testresultat och arbeta med kandidatåterkoppling, djupintervjuer samt identifiera utvecklingsbehov hos kandidaterna. En viktig del av ditt uppdrag är att bistå våra affärsområden i affärskritiska rekryteringsbeslut.

Kvalifikationer

Du har relevant akademisk utbildning såsom psykolog, beteendevetare eller liknande. Du har flerårig erfarenhet av chefsrekrytering och har arbetat en hel del med psykometriska tester. Har du erfarenhet av arbete med Assessios tester är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med urval utifrån multikulturella perspektiv.

Personliga egenskaper

Som person är du förtroendeskapande, balanserad och har en exceptionell kommunikationsförmåga. Vi tror också att du är analytisk och vetgirig till sinnet och att du trivs med att arbeta självständigt.

Som testexpert inom chefsrekrytering blir du en viktig person i både vårt HR-team och för rekryteringsorganisationen, där din ambition är att Praktikertjänst ska vara marknadsledande inom rekrytering, test och kandidatupplevelse.

Övrig information

Tjänsten är på heltid och placering är på kontoret i Stockholm. Resa inom landet ingår i tjänsten.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
38,25 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-01-27

Information om tjänsten lämnas av

Åsa Lundkvist HR-chef
010-128 39 23

Ansökan

Skickas till: asa.lundkvist@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.