Löwetgeriatriken söker sjuksköterska till natten

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Du kommer att arbeta tillsammans med ditt team och tillsammans planera patientens vård och behandling. Vi tycker att teamarbetet mellan olika professioner är väldigt viktigt. Under jourtid finns jourläkare tillgänglig. Du som nyanställd sjuksköterska kommer att få en introduktion som anpassas individuellt efter dina behov.

Adress:
Löwenströmska sjukhuset, Upplands Väsby

Arbetsuppgifter

I din roll som sjuksköterska ansvarar du för och planerar patientens omvårdnad samtidigt som du även ansvarar för läkemedelsadministration. Du fyller även en viktig funktion i avdelningens fortsatta utvecklingsarbete kring förbättringar och även nya arbetssätt. Du som ansvarig sjuksköterska har även kontinuerlig kontakt med en samordnande sjuksköterska som huvudsakligen ansvarar för patientens vårdplanering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, det är meriterande om du har erfarenhet av akut och/eller geriatrisk vård.

Personliga egenskaper

Vi söker en positiv och engagerad medarbetare! Vi vill även att du som person är ansvarstagande och att du har en god förmåga att prioritera och organisera ditt arbeta på ett kvalitetssäkert sätt. Du ska även vara öppen för utveckling och förändringsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där gott bemötande och kommunikation är egenskaper som vi värdesätter högt.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
32,25 timmar
Tillträdesdatum:
Snarast
Sista ansökningsdag:
2019-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Malin Conde
070-466 93 19

Ansökan

Skickas till: malin.conde@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.