Jobba hos oss

Vår vision är långsiktigt hållbar vård för alla i hela Sverige. Vill du vara med och bidra? Driv och utveckla en verksamhet genom att bli delägare i Sveriges största vårdkooperativ eller arbeta som anställd på en av våra 750 mottagningar runt om i landet. Vi erbjuder dig möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vill mer - med fler.

Jobba hos oss

Möt våra praktiker

Jonas förverkligade sin dröm – startade klinik i Sandviken

I mitten av september öppnade Torggatans Tandvård i Sandviken. Bakom den helt nya kliniken står Praktikertjänst med delägaren och verksamhetschefen Jonas Rönnberger i spetsen. - Jag har länge drömt om att starta och driva något eget. Jag vill skapa en klinik som står för kvalitet, tillgänglighet, kontinuitet och inte minst familjär och trygg stämning, säger Jonas Rönnberger.

”För oss kändes det självklart att driva verksamhet i Praktikertjänst”

När Åsa Sebrén och Albin Altersved Sebrén beslutade att lämna Lidköping och starta egen verksamhet var Praktikertjänst det naturliga valet. ”Vi har utbildat oss till tandläkare för att arbeta med patienter och då känns det viktigt att själva styra arbetet, men samtidigt få stöd med ekonomi, personal och kvalitet,” säger Åsa Sebrén, tandläkare och verksamhetschef på Simrishamn Tandvård.
Ladda fler artiklar

Från AT-läkare till verksamhetschef på 14 år

Anders Ekström började sin AT-tjänst 2008 på vårdcentralen Neptunuskliniken i Varberg, 2015 klev han in som delägare i Praktikertjänst och sedan två år tillbaka är han verksamhetschef på samma mottagning. – Det har varit en spännande resa och jag är mycket tacksam för att jag har haft möjlighet att utvecklas och göra karriär på en och samma klinik, säger Anders Ekström, specialistläkare i allmänmedicin och verksamhetschef på Neptunuskliniken.
Ladda fler artiklar

Lediga tjänster

Praktikertjänst finns i 220 av landets 290 kommuner och flera av våra mottagningar söker nya medarbetare. Se vilka lediga tjänster vi har just nu.

Lediga tjänster

Intresserad av att driva en verksamhet?

Att starta en egen klinik är en dröm för många. Fördelarna är flera, men det finns en hel del att tänka på. Vi har jobbat med det här i över 60 år och har samlat information för dig som vill driva en verksamhet inom tandvård eller hälso- och sjukvård. 

Driva verksamhet