Jobb & Karriär

Vårt mål är att vara det självklara valet för alla som vill arbeta inom privat vård. Driv och utveckla en verksamhet, gå in som delägare i Sveriges största vårdkooperativ, eller arbeta som anställd på en av våra många verksamheter. Vi erbjuder dig flera möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Med över 60 års erfarenhet bidrar vi till att bygga en mer långsiktigt hållbar vård i Sverige.

Jobb & Karriär

Intresserad av att starta eget?

Starta egen klinik är en dröm för många. Fördelarna är flera, men det finns en hel del att tänka på. Här har vi samlat information för dig som vill starta egen klinik med ett offentligt avtal i botten.

Starta eget

Därför valde jag Praktikertjänst

"Det är utvecklande att driva en mottagning och jag har stor möjlighet att påverka verksamheten"

- En fördel med Praktikertjänst är att kontoret stöttar oss med administration vilket gör att vi kan ägna oss åt det vi kan bäst - att ge patienter vård, säger Susanna Eriksson, läkare i Umeå.

"Praktikertjänst står för kvalitet och är en möjliggörare"

- Jag har drivit min mottagning sedan 2002 och Praktikertjänst erbjuder en fantastisk chans för tandläkare och läkare att starta eller ta över en verksamhet. Det som behövs är en bra ambition, hög klinisk kunskap och en legitimation på fickan, säger Erik Mallmin, tandläkare i Stockholm.

"Bolaget ger oss kliniker möjlighet att jobba självständigt med att utveckla vården"

- Det finns en trygghet i att vara del i ett kollektiv med bred kunskap och centrala stödfunktioner. Det skapar möjligheter att utveckla arbetssätt som har positiva effekter på både arbetsmiljö och tillgänglighet för patienter, säger Kajsa Köllerfors, fysioterapeut i Eslöv.
Ladda fler artiklar

Guldhjärtat - Praktikertjänsts pris för bättre vård

Våra medarbetare är hjärtat i vår organisation och våra hjältar i vardagen. Därför ser vi till att uppmärksamma dem lite extra varje år. Vi gör det genom utmärkelsen Guldhjärtat som hyllar initiativ, medarbetare och ledare som på något sätt utmärkt sig extra, för att i tanke och handling agera efter Praktikertjänsts värderingar: Professionalism, Omtanke och Nytanke.

Läs mer

Är du nyfiken på att veta mer om vad det innebär att vara en del av Praktikertjänst?

Vill du styra över din tid? Hos oss får du mer frihet, större inflytande, ansvar och möjlighet att växa. Om du föredrar material att skriva ut för läsning i soffan eller på resan så kan du ladda hem vår broschyr här.

Vår rekryteringsfolder hittar du här

Senast publicerat

Ladda fler nyheter