Jobb & Karriär

Vårt mål är att vara det självklara valet för alla som vill arbeta inom privat vård. Driv och utveckla en verksamhet, gå in som delägare i Sveriges största vårdkooperativ, eller arbeta som anställd på en av våra många verksamheter. Vi erbjuder dig flera möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Med över 60 års erfarenhet bidrar vi till att bygga en mer långsiktigt hållbar vård i Sverige.

Jobb & Karriär

Lediga tjänster

Praktikertjänst finns i 220 av landets 290 kommuner och flera av våra mottagningar söker nya medarbetare. Se vilka lediga tjänster vi har just nu.

Lediga tjänster

Intresserad av att driva en verksamhet?

Driva en egen klinik är en dröm för många. Fördelarna är flera, men det finns en hel del att tänka på. Här har vi samlat information för dig som vill driva egen verksamhet med ett offentligt avtal i botten.

Driva eget

Är du nyfiken på att veta mer om vad det innebär att vara en del av Praktikertjänst?

Vill du styra över din tid? Hos oss får du mer frihet, större inflytande, ansvar och möjlighet att växa. Om du föredrar material att skriva ut för läsning i soffan eller på resan så kan du ladda hem vår broschyr här.

Vår rekryteringsfolder hittar du här

Senast publicerat

en bild

Från AT-läkare till verksamhetschef på 14 år

För 14 år sedan började Anders Ekström sin AT-tjänst på Neptunuskliniken i Varberg. Nu är han partner och verksamhetschef på samma klinik. – Det har varit en spännande resa och jag är mycket tacksam för ...
en bild

”Bästa tandläkarjobben finns utanför storstäderna”

Malmö var i längden inget för tandläkarparet Maria och Peter Eldh, som ville låta sina barn växa upp nära naturen. I stället startade de en egen tandvårdsklinik i Dalarna och togs emot med öppna armar: ...
Ladda fler nyheter