Bli anställd

Vi vill vara det självklara valet för alla som vill arbeta med vård.

Bli anställd

Branschens mest nöjda medarbetare

En av våra ambitioner är att ha branschens nöjdaste medarbetare. I Praktikertjänst arbetar drygt 6 700 personer på verksamheter över hela landet. Vår unika affärsmodell innebär att våra 1 300 delägarna själva arbetar i verksamheterna som tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister. På kontoret i Stockholm arbetar cirka 250 personer med bland annat administration, kvalitetssystem, stöd och rådgivning.

Praktikertjänst Dental

Visste du att en av tre tandvårdspatienter träffar någon av våra tandläkare?

Vi vill vara det självklara valet för alla tandläkare som vill arbeta privat - oavsett om man vill kliva in som delägare och driva en mottagning eller gå in som anställd med ansvar för en verksamhet.

Praktikertjänst Dental är med andra ord en helt ny karriärväg inom Praktikertjänst för dig som vill arbeta privat. Som tandläkare inom Praktikertjänst Dental kan du själv påverka om du vill inrikta dig på att utvecklas odontologiskt, inom forskning eller fokusera på ditt ledarskap.

Vill du vara en del av vår resa och hjälpa oss att fortsätta utveckla vården i Sverige?

Läs mer om Praktikertjänst Dental

Guldhjärtat - Praktikertjänsts pris för bättre vård

Våra medarbetare är hjärtat i vår organisation och våra hjältar i vardagen. Därför ser vi till att uppmärksamma dem lite extra varje år. Vi gör det genom utmärkelsen Guldhjärtat som hyllar initiativ, medarbetare och ledare som på något sätt utmärkt sig extra, för att i tanke och handling agera efter Praktikertjänsts värderingar: Professionalism, Omtanke och Nytanke.

Läs mer

Våra utbildningar

Utbildning och verksamhetsutveckling är prioriterade områden för Praktikertjänst. Vi erbjuder både kortare kurser och efterutbildningar som löper över flera år.

 

Ta nästa steg!