en bild

Lediga jobb för fysioterapeut

I över 60 år har vi utvecklat den svenska vården. Idag är Praktikertjänst Sveriges största vårdgivare inom privat driven hälso - och sjukvård och tandvård. Verksamheten bedrivs i en kooperativ modell som innebär att företaget helt ägs av de som driver mottagningarna och utför vården i vardagen – professionen. Det skapar engagemang och fokus på kvalitet, kontinuitet och kompetens. Alla delägare och verksamhetschefer är legitimerade och aktiva inom yrket. Vår vision är långsiktigt hållbar vård för alla i hela Sverige.

Med vårt stora utbud av rehabmottagningar och vårdcentraler finns det stora möjligheter för dig som fysioterapeut att hitta lediga jobb. Vi annonserar ut lediga jobb för fysioterapeuter som vill vara med och göra verklig skillnad för patienter och samhälle genom att driva eller arbeta på en av våra mottagningar.

Hållbart vårdkooperativ för både delägare och medarbetare

De som utför vården äger också företaget. Det är kärnan i vår unika kooperativa modell. Vi ser den också som den bästa modellen för att bedriva vård och en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Alla mottagningar får stöd med administrationen och rådgivning kring frågor som rör till exempel HR och ekonomi. Resultatet är att våra verksamhetschefer lägger mindre tid på administration och mer tid på patienterna. Det gynnar alla – patienter, delägare, medarbetare och samhället i stort.

Är era lediga jobb som fysioterapeut förlagda på vårdcentraler?

Inte nödvändigtvis, vi har nämligen över 30 renodlade rehabkliniker där verksamhetschefen och majoriteten av medarbetarna är fysioterapeuter. Här kommer du arbeta i ett team med fysioterapeuter och sjukgymnaster.

Söker du någon av våra lediga jobb på en vårdcentral kommer du arbeta aktivt i teamet med övrig vårdpersonal. På så sätt kan ni erbjuda en helhetslösning till era patienter.

Måste jag bli verksamhetschef och driva en mottagning om jag vill söka lediga jobb hos Praktikertjänst?

Nej det är inget krav, men en möjlighet. Hos oss kan du börja arbeta som fysioterapeut på en mottagning nära dig. Med tiden blir du kanske intresserad av att bli verksamhetschef och delägare och få möjlighet att driva en mottagning. Merparten av våra över 90 vårdcentraler erbjuder rehab där många fysioterapeuter arbetar. Praktikertjänst har även över 30 rehabmottagningar i landet med flertalet fysioterapeuter, arbetsterapeuter, och sjukgymnaster.

Vi har många fysioterapeuter som valt att driva och vara verksamhetsansvariga på en renodlad rehabklinik. Vi har även fysioterapeuter som är verksamhetschefer för hela vårdcentraler. Välj vad som intresserar dig och sök bland våra lediga jobb för fysioterapeuter.

Bra arbetsmiljö med medarbetare som trivs

Som anställd i Praktikertjänst har du kollektivets kraft och trygghet i ryggen. Alla våra mottagningar får stöd i vardagen från en rad olika centrala funktioner med spetskompetens, till exempel ekonomi, kvalitet, juridik, pension och inköp. Du har även stöd från HR i frågor om arbetssrätt, avtal, lön, arbetsmiljö och hälsa och kan ta del av vårdbranschens med kompletta och konkurrenskraftiga försäkringsskydd.

Ökad trivsel med en lärande organisation

Vi har utvecklat den svenska vården i över 60 år och vill fortsätta göra det minst 60 år till. För att fortsätta driva utvecklingen framåt lägger vi mycket fokus på att vara en lärande organisation. Vi har tagit fram ett brett kursutbud och erbjuder kurser som riktar sig till dig som individ eller till hela teamet och är öppna för alla i professionen. Genom att fortutbilda våra medarbetare kan vi ge våra patienter ännu bättre och mer långsiktig vård. Det syns inte minst i externa undersökningar där vi år efter år får högsta betyg av våra patienter inom både tandvård och hälso- och sjukvård. Vi ser samtidigt att utbildningarna skapar möjligheter för att utöka sitt nätverk med kollegor från hela landet som man kan utbyta erfarenheter med.

Blocks

Lediga jobb - Fysioterapeut

Här finner du alla våra lediga jobb just nu för dig som fysioterapeut.

Läs mer

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på att veta mer om vad det innebär att vara en del av Praktikertjänst? Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt
Lediga jobb fysioterapeut – Ansök hos Praktikertjänst