en bild

Lediga jobb för fysioterapeut

Vårt mål är att vara det självklara valet för dig som fysioterapeut och/eller sjukgymnast. Med fler än 40 rehabmottagningar och 80 vårdcentraler i landet finns det stora möjligheter att som fysioterapeut hitta arbete på någon av våra mottagningar. Vi är Sveriges största vårdkooperativ där du som fysioterapeut har en stor och viktig roll.

Vi erbjuder alla våra fysioterapeuter flera möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Det är viktigt för oss att alla som vill också får möjligheten att fortsätta utvecklas. Det menar vi gynnar både medarbetaren såväl som patienten. Med över 60 års erfarenhet bidrar vi till att bygga en mer långsiktigt hållbar vård i Sverige. 

Lediga tjänster - Fysioterapeut

Här finner du alla våra lediga tjänster just nu för dig som fysioterapeut.

Klicka här

 

Har jag som fysioterapeut möjlighet att påverka min arbetsdag?

Ja det finns stora möjligheter att påverka. Våra mottagningar ägs och drivs av de som utför vården och de operativa besluten tas på mottagningen av mottagningens ledning och medarbetare.

Måste jag driva egen mottagning om jag vill arbeta i Praktikertjänst?

Nej det är inget krav. Merparten av våra 88 vårdcentraler erbjuder rehab där många fysioterapeuter arbetar. Praktikertjänst har även drygt 40 rehabmottagningar i lander med flertalet fysioterapeuter, arbetsterapeuter, och sjukgymnaster. Möjligheten som fysioterapeut att antingen arbeta på vårdcentral eller rehabmottagning är stor.

Hur är arbetsmiljön vid Praktikertjänsts mottagningar?

Vi arbetar aktivt och systematiskt med att varje mottagning ska ha den bästa arbetsmiljön som möjligt. Varje år får Praktikertjänsts alla fysioterapeuter och övriga medarbetare möjlighet att svara på medarbetarundersökningen Arbetsmiljöpulsen. I undersökningen ställs frågor om stress, motivation, ledarskap och trivsel, men det finns även frågor kring diskriminering, kränkande särbehandling samt hot och våld.

Frågorna utgår från Hållbart medarbetarengagemang, HME, en modell för att utvärdera medarbetarnas engagemang som tagits fram av Sveriges kommuner och regioner, SKR, och Rådet för främjande av kommunala analyser, RKA.

Undersökningarna visar år efter år på starka resultat med ett HME-index på 84.

 

Blocks

Ingen ledig tjänst just nu? Skaffa en jobbprenumeration så meddelar vi dig när nya tjänster finns att söka. En jobbprenumeration innebär att du får ett e-postmeddelande när det finns ett ledigt arbete inom det eller de områden du valt. Helt kostnadsfritt.

Prenumerera här

Nyfiken på veta mer?

Är du nyfiken på att veta mer om vad det innebär att vara en del av Praktikertjänst? Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt

Guldhjärtat - Praktikertjänsts pris för bättre vård

Våra medarbetare är hjärtat i vår organisation och våra hjältar i vardagen. Därför ser vi till att uppmärksamma dem lite extra varje år. Vi gör det genom utmärkelsen Guldhjärtat som hyllar initiativ, medarbetare och ledare som på något sätt utmärkt sig extra, för att i tanke och handling agera efter Praktikertjänsts värderingar: Professionalism, Omtanke och Nytanke.

Läs mer
Lediga jobb fysioterapeut – Ansök hos Praktikertjänst