en bild

Lediga jobb för ST-läkare

Vår vision är långsiktigt hållbar vård för alla i hela Sverige och du som ST-läkare är en viktig pusselbit. Med fler än 90 vårdcentraler och 80 specialistmottagningar i landet finns det stora möjligheter att göra sin ST-tjänstgöring på en av våra mottagningar, titta gärna bland våra lediga jobb för ST-läkare. I över 60 år har vi utvecklat den svenska vården och idag är vi Sveriges största vårdkooperativ med stora utvecklingsmöjligheter för dig som ST-läkare.

Praktikertjänst är professionens eget bolag, det innebär att det är de som utför vården som också äger företaget. Som ST-läkare har du möjligheten att ta en anställning på någon av våra mottagningar under din ST-tjänstgöring. När den är avslutad hoppas vi att du vill fortsätta att arbeta hos oss. Du har också möjlighet att ta ett kliv upp och bli en av våra verksamhetsansvariga och delägare. Det är viktigt för oss är att alla som vill också får möjligheten att fortsätta utvecklas. Det betyder att vi gynnar både medarbetare och patienter.

 

Erbjuder Praktikertjänst mentorskap för mig som ST-läkare?

Vi tror på att engagerade handledare har en nyckelroll i ST-läkarens fortbildning. Handledaren ska ha en tydlig process men också vara lyhörd för ST-läkarens behov för att möjliggöra fortbildning utifrån det individuella utbildningsprogrammet. Vi erbjuder tydliga processer för dig som ST-läkare och kompetenta kollegor som säkerställer att du som ST-läkare får den utbildning du behöver. Vi anordnar även egna ST-dagar en gång om året för att främja nätverkande och erfarenhetsutbyte bland alla våra ST-läkare.

Efter avslutad ST-tjänstgöring kan du fortsätta att utvecklas genom vårt gedigna utbildningsutbud. Här erbjuder vi ett brett sortiment av utbildningar för dig som medarbetare, samt för teamet du ingår i. Varje mottagning och team är unika, och ett av sätten att förbättras är genom att vidareutbilda och vidareutvecklas tillsammans.

Arbeta hos Praktikertjänst utan att bli delägare och driva mottagning - går det?

Det är inget krav att driva en mottagning, men det är en möjlighet som alltid finns där. Du kan börja som medarbetare på en av våra vårdcentraler eller specialistmottagningar och bygga upp din erfarenhet. Om du tycker om att driva saker framåt och vill göra verklig skillnad för patienter och samhälle kan du sedan utforska möjligheten att driva en verksamhet och bli delägare i Praktikertjänst. Oavsett så finns det goda förutsättningar för att skapa engagemang, påverka och utveckla din arbetsplats samt samt bidra till att bygga en mer långsiktig och hållbar vård i Sverige.

Vi tror att vår unika kooperativa modell är den bästa modellen för att bedriva vård – att de som utför vården också leder arbetet i vardagen. Varje verksamhet bestämmer själva över till exempel arbetssätt, arbetstider och utveckling. Är du verksamhetschef och ansvarig för att driva mottagningen kommer detta vara ett av dina ansvarsområden i din chefsroll. Vill du veta mer, har frågor om din ST-tjänstgöring eller våra lediga jobb kan du kontakta våra rekryterare.

Statistik visar på god arbetsmiljö hos Praktikertjänst - sök lediga jobb som ST-läkare

Varje år görs det undersökningar för att följa hur våra medarbetare mår och säkerställa att respektive mottagning har en god arbetsmiljö. Undersökningarna visar år efter år på starka resultat när våra medarbetare får besvara frågor kring hållbart medarbetarengagemang, vilket innebär frågor om motivation, ledarskap och styrning. På en skala 1-100 har Praktikertjänsts index varit på höga 84, två år i rad. Att våra medarbetare mår bra gör att vi har låg personalomsättning och Sveriges mest nöjda patienter år efter år.

Vill du söka något av våra lediga jobb som ST-läkare? Då kan du enkelt söka och filtrera bland våra annonser här på hemsidan. Vi sätter stort värde i dig som person och dina styrkor när vi rekryterar framtida medarbetare.

Blocks

Lediga jobb - ST-läkare

Här finner du alla våra lediga jobb just nu för dig som ST-läkare. 

Läs mer

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på att veta mer om vad det innebär att vara en del av Praktikertjänst? Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt
Lediga jobb ST-läkare – Ansök hos Praktikertjänst