en bild

Lediga jobb för ST-läkare

Vårt mål är att vara det självklara valet för dig som ST-läkare eller som söker ST-tjänstgöring. Med fler än 80 vårdcentraler och 80 specialistmottagningar i landet finns det stora möjligheter att som ST-läkare hitta arbete på någon av våra mottagningar. Vi är Sveriges största vårdkooperativ där du som ST-läkare har en stor och viktig roll.

Vi erbjuder alla våra ST-läkare flera möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Det är viktigt för oss att alla som vill också får möjligheten att fortsätta utvecklas. Det menar vi gynnar både medarbetaren såväl som patienten. Med över 60 års erfarenhet bidrar vi till att bygga en mer långsiktigt hållbar vård i Sverige. 

Lediga tjänster - ST-läkare

Här finner du alla våra lediga tjänster just nu för dig som ST-läkare. 

Klicka här

 

Hur är arbetsmiljön vid Praktikertjänsts mottagningar?

Vi arbetar aktivt och systematiskt med att varje mottagning ska ha den bästa arbetsmiljön som möjligt. Varje år får Praktikertjänsts alla ST-läkare och övriga medarbetare möjlighet att svara på medarbetarundersökningen Arbetsmiljöpulsen. I undersökningen ställs frågor om stress, motivation, ledarskap och trivsel, men det finns även frågor kring diskriminering, kränkande särbehandling samt hot och våld.

Frågorna utgår från Hållbart medarbetarengagemang, HME, en modell för att utvärdera medarbetarnas engagemang som tagits fram av Sveriges kommuner och regioner, SKR, och Rådet för främjande av kommunala analyser, RKA.

Undersökningarna visar år efter år på starka resultat med ett HME-index på 84.

Har jag som ST-läkare möjlighet att påverka min arbetsdag?

Ja det finns stora möjligheter att påverka. Våra mottagningar ägs och drivs av de som utför vården och de operativa besluten tas på mottagningen av mottagningens ledning och medarbetare.

Måste jag som ST-läkare börja arbeta digitalt om jag arbetar hos er?

Vi strävar alltid efter hög tillgänglighet för våra patienter och där är den digitala ingången Mitt PTJ ett sådant verktyg. Vår affärsmodell bygger dock på frihet och flexibilitet och inte skallkrav. Det är därför upp till respektive mottagning och medarbetare att hitta arbetssättet som är bäst för dem.

Erbjuder Praktikertjänst mentorskap för mig som ST-läkare?

Vi tror på att engagerade handledare har en nyckelroll i ST-läkarens fortbildning. Handledaren ska ha en tydlig process men också vara lyhörd för ST-läkarens behov för att möjliggöra fortbildning utifrån det individuella utbildningsprogrammet. Vi erbjuder tydliga processer för dig som ST-läkare och kompetenta kollegor som säkerställer att du som ST-läkare får den utbildning du behöver.

Blocks

Ingen ledig tjänst just nu? Skaffa en jobbprenumeration så meddelar vi dig när nya tjänster finns att söka. En jobbprenumeration innebär att du får ett e-postmeddelande när det finns ett ledigt arbete inom det eller de områden du valt. Helt kostnadsfritt.

Prenumerera här

Nyfiken på veta mer?

Är du nyfiken på att veta mer om vad det innebär att vara en del av Praktikertjänst? Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt
Lediga jobb ST-läkare – Ansök hos Praktikertjänst