en bild

Lediga jobb som tandhygienist

Praktikertjänst är Sveriges största vårdgivare inom privat driven tandvård och hälso- och sjukvård. Med fler än 500 tandvårdsmottagningar i landet finns det stora möjligheter att som tandhygienist hitta arbete på någon av våra kliniker. Vi är en närvarande, genuin och entreprenöriell vårdgivare och vår vision är långsiktigt hållbar vård för alla i hela Sverige. Vi är verksamma inom en tuff bransch men är övertygade om att vår unika kooperativa modell, som innebär att de som utför vården också äger företaget, är anledningen till att vi har Sveriges mest nöjda patienter och medarbetare.

Vi finns i 220 av landets 290 kommuner och strävar hela tiden efter nya möjligheter att växa och erbjuda en jämlik vård med hög kvalitet och kontinuitet. Vill du vara en del av den gemenskapen och tillsammans med oss göra verklig skillnad för patienter och samhälle tycker vi att du ska söka våra lediga jobb för tandhygienister.

Hur är det att jobba som tandhygienist hos Praktikertjänst?

Praktikertjänst har över 500 tandvårdskliniker runt om i landet. Vissa är stora gruppmottagningar medan andra drivs av en tandläkare med ett litet team. Som tandhygienist ingår du vanligtvis i ett team tillsammans med tandläkare och/eller tandsköterska men kan även ta emot patienter på egen hand. Det beror helt på den kliniken du arbetar på eftersom våra mottagningar själva styr över till exempel arbetssätt och arbetstider. Om du väljer att söka ett av våra lediga jobb och börjar arbeta på en av våra tandvårdmottagningar kommer du ha ett varierande arbete och du ingår i ett team med kompetenta och engagerade kollegor.

Våra delägare leder arbetet i vardagen

De som utför vården äger också företaget. Det är kärnan i vår ägarmodell. Det skapar engagemang och fokus på kvalitet, kontinuitet och kompetens. Du får den lilla verksamhetens fördelar men det stora bolagets trygghet och nätverk. Det genomsyrar såväl förmåner som kompetensutveckling. Schyssta villkor och en god arbetsmiljö tror vi är en stark grund för att skapa en arbetsplats som man vill stanna länge på.

Utbildning och utveckling för dig som tandhygienist

Utbildning är ett av de prioriterade områdena för Praktikertjänst, och vi erbjuder alla våra tandhygienister möjligheter till både personlig och klinisk utveckling. Vi gör det genom allt från endagskurser till efterutbildningar som löper över längre tid. Vi satsar på en genomtänkt kompetensutveckling för samtliga yrkeskategorier inom tandvård och tycker det är viktigt att erbjuda den möjligheten för dig som tandhygienist. Det finns även utbildningar för hela teamet för att skapa ännu bättre förutsättningar att driva en välmående verksamhet.

Måste jag vara delägare för att arbeta på någon av era mottagningar? 

Nej det behöver man inte, men möjligheten finns. Alla som arbetar på våra mottagningar är anställda, men vissa är också delägare. Vi har över 8000 medarbetare varav cirka 1300 av dem är delägare i Praktikertjänst och majoriteten är också verksamhetsansvariga på en mottagning.

Är du utbildad tandhygienist och letar efter lediga jobb? Då kan du enkelt söka och filtrerar bland våra annonser här på hemsidan. Vi sätter stort värde i dig som person och dina styrkor så tveka inte att söka. Är det inget av våra lediga jobb som tilltalar dig är vi alltid intresserade av spontanansökningar. Våra rekryterare finns tillgängliga för att svara på eventuella frågor och funderingar.

Blocks

Guldhjärtat - Praktikertjänsts pris för bättre vård

Våra medarbetare är hjärtat i vår organisation och våra hjältar i vardagen. Därför ser vi till att uppmärksamma dem lite extra varje år. Vi gör det genom utmärkelsen Guldhjärtat som hyllar initiativ, medarbetare och ledare som på något sätt utmärkt sig extra, för att i tanke och handling agera efter Praktikertjänsts värderingar: Professionalism, Omtanke och Nytanke.

Läs mer

Lediga jobb - Tandhygienist

Här finner du alla våra lediga jobb just nu för dig som är tandhygienist.

Klicka här

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på att veta mer om vad det innebär att vara en del av Praktikertjänst? Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt

Våra utbildningar

Utbildning och verksamhetsutveckling är prioriterade områden för Praktikertjänst. Vi erbjuder både kortare kurser och efterutbildningar som löper över flera år.

 

Ta nästa steg!
Lediga jobb tandhygienist – Ansök hos Praktikertjänst