en bild

Lediga jobb för tandhygienist

Vårt mål är att vara det självklara valet för dig som tandhygienist. Med fler än 750 mottagningar i landet finns det stora möjligheter att som tandhygienist hitta arbete på någon av våra mottagningar. Vi är Sveriges största vårdkooperativ där du som tandhygienist har en stor och viktig roll.

Vi erbjuder alla våra tandhygienister flera möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Med över 60 års erfarenhet bidrar vi till att bygga en mer långsiktigt hållbar vård i Sverige. Vi är stolta över att våra tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister har Sveriges mest nöjda patienter – 10 år i rad. 

Lediga tjänster - Tandhygienist

Här finner du alla våra lediga tjänster just nu för dig som är tandhygienist.

Klicka här

 

Hur ser tandhygienistens roll ut på mottagningar i Praktikertjänst?

En tandhygienist ingår vanligtvis i ett team tillsammans med tandläkare och/eller tandsköterska men kan även ta emot patienter på egen hand. Beroende på vad tandhygienisten har för erfarenhet och utbildning så kan arbetsuppgifterna variera.

Hur kan Praktikertjänst år efter år ha landets mest nöjda patienter inom tandvård?

Praktikertjänst placerar sig år efter år i toppen när Svenskt kvalitetsindex, SKI, mäter kundnöjdhet i tandvården. Det senaste decenniet har Praktikertjänst fortsatt varit ohotad etta när patienterna får bestämma. Vi är övertygande om att det är för att alla våra mottagningar förvaltar våra patienters förtroende och lyckas år efter år att erbjuda en trygg och personlig tandvård med stort fokus på service och kvalitet, där hela teamet på mottagningen spelar en viktig roll.

Blocks

Guldhjärtat - Praktikertjänsts pris för bättre vård

Våra medarbetare är hjärtat i vår organisation och våra hjältar i vardagen. Därför ser vi till att uppmärksamma dem lite extra varje år. Vi gör det genom utmärkelsen Guldhjärtat som hyllar initiativ, medarbetare och ledare som på något sätt utmärkt sig extra, för att i tanke och handling agera efter Praktikertjänsts värderingar: Professionalism, Omtanke och Nytanke.

Läs mer

Ingen ledig tjänst just nu? Skaffa en jobbprenumeration så meddelar vi dig när nya tjänster finns att söka. En jobbprenumeration innebär att du får ett e-postmeddelande när det finns ett ledigt arbete inom det eller de områden du valt. Helt kostnadsfritt.

Prenumerera här

Nyfiken på veta mer?

Är du nyfiken på att veta mer om vad det innebär att vara en del av Praktikertjänst? Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt

PTJ Akademi

Utbildning och verksamhetsutveckling är prioriterade områden för Praktikertjänst. Vi erbjuder både kortare kurser och efterutbildningar som löper över flera år.

 

Ta nästa steg!
Lediga jobb tandhygienist – Ansök hos Praktikertjänst