en bild

Lediga jobb för tandsköterska

Vårt mål är att vara det självklara valet för dig som tandsköterska. Med fler än 750 mottagningar i landet finns det stora möjligheter att som tandsköterska hitta arbete på någon av våra mottagningar. Vi är Sveriges största vårdkooperativ där du som tandsköterska har en stor och viktig roll.

Vi erbjuder alla våra tandsköterskor flera möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Med över 60 års erfarenhet bidrar vi till att bygga en mer långsiktigt hållbar vård i Sverige. Vi är stolta över att våra tandläkare och tandsköterskor har Sveriges mest nöjda patienter – 10 år i rad. 

Lediga tjänster - Tandsköterska

Här finner du alla våra lediga tjänster just nu för dig som tandsköterska.

Klicka här

 

Hur ser tandsköterskans roll ut på mottagningar i Praktikertjänst?

En tandsköterska ingår vanligtvis i ett team tillsammans med tandläkaren och/eller tandhygienisten. Tandsköterskan ser till att rummet och instrumenten har rengjorts samt steriliserats inför en undersökning, samt att rätt utrustning finns på plats. Tandsköterskan assisterar tandläkaren med vissa uppgifter men har även arbetsuppgifter som tandsköterskan kan utföra självständigt, men tandsköterskan behandlar inte patienter helt på egen hand. Beroende på vad tandsköterskan har för erfarenhet och utbildning så kan arbetsuppgifterna variera.

Hur kan Praktikertjänst år efter år ha landets mest nöjda patienter inom tandvård?

Praktikertjänst placerar sig år efter år i toppen när Svenskt kvalitetsindex, SKI, mäter kundnöjdhet i tandvården. Det senaste decenniet har Praktikertjänst fortsatt varit ohotad etta när patienterna får bestämma. Vi är övertygande om att det är för att alla våra mottagningar förvaltar våra patienters förtroende och lyckas år efter år att erbjuda en trygg och personlig tandvård med stort fokus på service och kvalitet, där hela teamet på mottagningen spelar en viktig roll.

Blocks

Guldhjärtat - Praktikertjänsts pris för bättre vård

Våra medarbetare är hjärtat i vår organisation och våra hjältar i vardagen. Därför ser vi till att uppmärksamma dem lite extra varje år. Vi gör det genom utmärkelsen Guldhjärtat som hyllar initiativ, medarbetare och ledare som på något sätt utmärkt sig extra, för att i tanke och handling agera efter Praktikertjänsts värderingar: Professionalism, Omtanke och Nytanke.

Läs mer

Ingen ledig tjänst just nu? Skaffa en jobbprenumeration så meddelar vi dig när nya tjänster finns att söka. En jobbprenumeration innebär att du får ett e-postmeddelande när det finns ett ledigt arbete inom det eller de områden du valt. Helt kostnadsfritt.

Prenumerera här

Nyfiken på veta mer?

Är du nyfiken på att veta mer om vad det innebär att vara en del av Praktikertjänst? Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt

PTJ Akademi

Utbildning och verksamhetsutveckling är prioriterade områden för Praktikertjänst. Vi erbjuder både kortare kurser och efterutbildningar som löper över flera år.

 

Ta nästa steg!
Lediga jobb tandsköterska – Ansök hos Praktikertjänst