en bild

Lediga jobb som tandsköterska

Praktikertjänst är Sveriges största vårdgivare inom privat driven tandvård och hälso- och sjukvård. Med fler än 500 tandvårdskliniker runt om i landet finns det stora möjligheter att som tandsköterska hitta arbete på någon av våra mottagningar. Vi erbjuder alla våra medarbetare möjlighet till både personlig och professionell utveckling. I över 60 år har vi utvecklat den svenska vården och vår vision är långsiktigt hållbar vård för alla i hela Sverige. Vi är stolta över att våra tandläkare och tandsköterskor har Sveriges mest nöjda patienter, år efter år.

Våra tandvårdskliniker arbetar med såväl allmäntandvård som implantat, kirurgi och estetisk tandvård. Vi har både stora gruppmottagningar och mindre kliniker med ett litet team, så det finns goda möjligheter att hitta ett ledigt jobb som tandsköterska hos oss på Praktikertjänst.

Hur kan jag hitta lediga jobb för tandsköterskor i mitt område?

Vi har omkring 750 mottagningar varav fler än 500 av dem är tandvårdskliniker. Vi finns dessutom i 220 av landets 290 kommuner så vi skapar många jobb inom tandvården.  Använd vår sök- och filterfunktion för lediga jobb så kan du enkelt sortera bland vilka befattningar vi söker och i vilka län dessa är placerade i. Vi har även rekryterare som du kan välja att kontakta och ställa dina frågor till. Vi arbetar för en långsiktig och jämlik vård i hela Sverige, så kanske kommer vi att starta en verksamhet i närheten av dig om vi inte redan har gjort det.

Söker du någon av våra lediga jobb kommer du ha möjligheten att bli anställd på en unik arbetsplats som formas av medarbetarna. Våra verksamhetsansvariga är även delägare i Praktikertjänst och har ett stort engagemang för mottagningen de driver och utvecklar, de tar stort ansvar för både sina patienter och kollegor.

Professionens eget bolag

Vi tror att vår unika kooperativa modell är den bästa modellen för att bedriva vård – att de som utför vården också leder arbetet i vardagen. Varje verksamhet bestämmer själva över till exempel arbetssätt, arbetstider och utveckling. Det skapar engagemang och fokus på kvalitet, kontinuitet och kompetens. Du får den lilla verksamhetens fördelar men det stora bolagets trygghet när det kommer till anställningsavtal, förmåner och utveckling.

Alla våra mottagningar får stöd med administrationen och har tillgång till support från specialister inom till exempel HR, ekonomi, IT, juridik och marknadsföring. Resultatet är att våra medarbetare lägger mindre tid på administration och mer tid på patienterna. När verksamheten drivs av engagerade praktiker finns det också större möjligheter att vara med och påverka och utveckla. Något som resulterar i friska medarbetare som trivs och väljer att stanna kvar länge inom verksamheten. Med över 8000 kollegor runt om i landet har du dessutom ett internt nätverk, med bland annat andra tandsköterskor, att knyta kontakter och utbyta erfarenheter med.

Omtyckta mottagningar av både patienter och medarbetare

Vi arbetar aktivt och systematiskt för att varje mottagning ska ha den bästa möjliga arbetsmiljön. Våra chefer och medarbetare får stöd från vår erfarna HR-avdelning och många av våra chefer går ledarskapsutbildningar.

Varje år görs det undersökningar för att följa hur våra medarbetare mår och säkerställa att respektive mottagning har en god arbetsmiljö. Undersökningarna visar år efter år på starka resultat när våra medarbetare får besvara frågor kring hållbart medarbetarengagemang, vilket innebär frågor om motivation, ledarskap och styrning. På en skala 1-100 har Praktikertjänsts index varit på höga 84, två år i rad. Att våra medarbetare mår bra gör att vi har låg personalomsättning och Sveriges mest nöjda patienter år efter år.

Blocks

Guldhjärtat - Praktikertjänsts pris för bättre vård

Våra medarbetare är hjärtat i vår organisation och våra hjältar i vardagen. Därför ser vi till att uppmärksamma dem lite extra varje år. Vi gör det genom utmärkelsen Guldhjärtat som hyllar initiativ, medarbetare och ledare som på något sätt utmärkt sig extra, för att i tanke och handling agera efter Praktikertjänsts värderingar: Professionalism, Omtanke och Nytanke.

Läs mer

Lediga jobb - Tandsköterska

Här finner du alla våra lediga jobb just nu för dig som tandsköterska.

Läs mer

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på att veta mer om vad det innebär att vara en del av Praktikertjänst? Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt

Våra utbildningar

Utbildning och verksamhetsutveckling är prioriterade områden för Praktikertjänst. Vi erbjuder både kortare kurser och efterutbildningar som löper över flera år.

 

Ta nästa steg!
Lediga jobb tandsköterska – Ansök hos Praktikertjänst