en bild

Lediga jobb vårdcentral

Praktikertjänst bildades för över 60 år sedan med ett enda syfte – att ge mer tid för vård. Vår ägarmodell, som innebär att de som utför vården också äger företget, bygger på långsiktighet samt kollektivets kraft och ger våra verksamheter möjlighet att själva bestämma över till exempel arbetssätt, arbetstider och vidareutbildning. Vår vision är långsiktigt hållbar vård för alla i hela Sverige.

Med fler än 90 vårdcentraler från norr till söder finns goda möjligheter att hitta ett givande arbete på någon av våra mottagningar. Våra vårdcentraler toppar återkommande externa undersökningar i patientnöjdhet och överträffar rikssnittet i alla kategorier. Vi får dessutom väldigt höga betyg av våra medarbetare, något som vi är stolta över.

Ett företag – många möjligheter

Vår vision är långsiktigt hållbar vård för alla i hela Sverige. Många av våra vårdcentraler erbjuder patienterna flera mottagningar och en bredd av professioner jobbar inom primärvården på Praktikertjänst. Det innebär att du som medarbetare får möjligheten att arbeta med bred kompetens runt om dig.

Med vår egen app och digitala tjänst kan patienten kontakta mottagningen när det passar och mottagningen kan triagera patienter, samt återkomma efter att ha prioriterat behov. Det skapar hög tillgänglighet och goda förutsättningar för både medarbetare och patienter.

Bli en av oss - upptäck lediga jobb på Praktikertjänsts vårdcentraler

Vi söker engagerade medarbetare och kan erbjuda en anställning som innebär ett meningsfullt och utvecklande arbete. Är du intresserad? Då ska du gå in på våra lediga jobb och använda vår filterfunktion för att hitta jobb som passar dig. Sökfunktionen låter dig filtrera ut rätt befattning som passar dig och vilken arbetsort du är intresserad av.

Hur söker jag ett ledigt jobb på en vårdcentral?

I varje annons framgår det vart du skickar in din ansökan, i form av CV och personligt brev. Du är givetvis välkommen att skicka in en spontanansökan för att visa ditt intresse. Det gör du via menyn och fliken spontanansökningar.

Att arbeta på Praktikertjänst – vad kan du förvänta dig?

Praktikertjänst har funnits i över 60 år. Vi har, har alltid haft och kommer alltid att ha ett långsiktigt perspektiv för att göra svensk vård mer hållbar. Genom att söka våra lediga jobb och börja arbeta på en av Praktikertjänsts vårdcentraler, får du möjligheten att ta del av den lilla verksamhetens fördelar med det stora bolagets trygghet. Du har även stora möjligheter att påverka din arbetsdag eftersom styrningen inte är centraliserad, de operativa besluten tas på mottagningen av verksamhetschefen och lokala ledningen. Vilket resulterar i att verksamhetsansvariga arbetar engagerat för att alla medarbetare ska trivas och kunna utföra vård av hög kvalitet. Vi har dessutom fina förmåner, gediget utbud av utbildningar och stora utvecklingsmöjligheter inom hela företaget.

Alla våra mottagningar får stöd med administrationen och har tillgång till support från specialister inom till exempel HR, ekonomi, IT, juridik och marknadsföring. Resultatet är att våra verksamhetschefer och medarbetare lägger mindre tid på administration och mer tid på patienterna. När verksamheten drivs av engagerade praktiker finns det också större möjlighet att vara med och påverka och utveckla. Något som resulterar i friska medarbetare som trivs och väljer att stanna kvar länge inom verksamheten. Vilket i sin tur skapar kontinuitet och nöjda patienter.

Blocks

Läkare

Här finner du alla våra lediga jobb just nu för dig som läkare.

Läs mer

Sjuksköterska

Här finner du alla våra lediga jobb för dig som är sjuksköterska.

Läs mer

ST-läkare

Här finner du alla våra lediga jobb just nu för dig som ST-läkare. 

Läs mer

Fysioterapeut

Här finner du alla våra lediga jobb just nu för dig som fysioterapeut.

Läs mer

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på att veta mer om vad det innebär att vara en del av Praktikertjänst? Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt
Lediga jobb vårdcentral – Ansök hos Praktikertjänst