Morzine

Morzine ligger i nord-franska alperna, precis på gränsen till Schewiz. Det är den största byn i det gigantiska skidsystemet Portes Du Soleil som innehåller flera orter på både den franska och schweiziska sidan gränsen.

Morzine.jpg

Vi reserverar oss för sena ändringar som inte hinner uppdateras här på hemsidan. Vi rekommenderar därför att du först bokar semesterbostaden innan du bokar dina resebiljetter.

Den mest intressanta av dessa från Morzine sett är förmodligen grannen Avoriaz, som tillsammans med Morzine utgör ett rejält system helt på egen hand.

Skidsystemet i Morzine bjuder mest på flackare åkning och välskötta pister som passar nybörjaren väl. De mer avancerade åkarna kommer förmodligen vilja röra sig till andra ställen i Portes Du Soleil. Detsamma gäller för den som vill komma upp över trädgräns i större utsträckning, Morzine ligger förhållandevis lågt och den mesta åkningen runt orten sker under trädgräns.

Morzines låga höjd innebär också att våren kommer förhållandevis tidigt i byn. För den som vill kunna åka hela vägen hem på eftermiddagen rekommenderas därför att vara lite tidigare ute på säsongen. Den lägre höjden innebär såklart också att temperaturerna tidigt på säsongen är klart mer hanterbara!

Våra lägenheter i Morzine

Vi har två stycken lägenheter som båda ligger i samma hus, mitt i byn nära liften. Den mindre lägenheten är på 46 kvm, har två sovrum totalt 4 bäddar. Den stora lägenheten är på 64 kvm, fördelade på 2 sovrum och en sovalkov, totalt 6 bäddar. Sovalkoven består av en våningssäng 80x190. Lägenheterna har hög standard med disk- och tvättmaskin, microvågsugn, TV och Wifi. Du har tillgång till lägenheterna från kl 15 på ankomstdagen och fram till kl 11 på avresedagen

Resa hit

Hit reser du med flyg från Stockholm. Göteborg och Köpenhamn till Geneve.

Från Geneve kan man ta taxi, hyra bil, eller hyra annan transfer, sök på Geneves flygplats för att boka det som passar bäst. Det finns garage i huset, mer info under garage/parkering. Att åka bil tar ungefär 1 timme och 20 minuter från flygplatsen.

Tillbaka till semesterbostäder

Tillbaka till startsidan om semesterbostäder för pensionärer

Tillbaka

Boka semesterbostad

Fyll i formulär för våra semesterbostäder för att få mer information om hur du ser tillgänglighet och kan boka.

Till formulär