Frejus

Frejus ligger fem mil väster om Cannes och har bra förbindelser med övriga orter utmed kusten såväl med bil, buss som med tåg.

Vi reserverar oss för sena ändringar som inte hinner uppdateras här på hemsidan. Vi rekommenderar därför att du först bokar semesterbostaden innan du bokar dina resebiljetter.

Frejus ligger fem mil väster om Cannes och har bra förbindelser med övriga orter utmed kusten såväl med bil, buss som med tåg.

Vår lägenhet i Frejus

Praktikertjänsts lägenhet finns i huset La Pleiade vid Frejus Plage, beläget ett par minuters gångväg från den långa sandstranden. Lägenheten är stor och upptar ett helt våningsplan i huset.

Det finns tre stora sovrum (dubbelrum) med tillsammans sex bäddar, vardagsrum, kök, ett badrum, ett duschrum och två separata toaletter samt en 60 kvm stor terrass utanför vardagsrummet. Till våningen hör en egen parkeringsplats på innergården. 

Lägenheten är utrustad med diskmaskin, microvågsugn, kabel-TV, radio med CD-spelare samt wifi.  Airconditioning finns i alla sovrum. Telefon finns inte.

Från och med 2017 ingår städning i kostnaden för lägenheterna. 

Omgivningar

Ett pärlband av stränder sträcker ut sig från Nice i öster till Tahitiplagen utanför St Tropez i väster. Staden Frejus (cirka 5 kilometer inåt landet) erbjuder rader av historiska minnesmärken från bland annat det romerska rikets era. Frejus Plage har mer eller mindre växt ihop med grannstaden S:t Raphaël och det finns gott om restauranger och barer, butiker och varuhus samt ett casino. För den golfintresserade finns en mängd banor både utefter kusten och inåt landet. 

Resa hit 

Det snabbaste sättet att resa till Frejus är med flyg till Nice eller Toulon. Från Nice är det cirka 6 mil och från Toulon cirka 8 mil.

Tillbaka till semesterbostäder

Tillbaka till startsidan om semesterbostäder för pensionärer

Tillbaka

Boka semesterbostad

Fyll i formulär för våra semesterbostäder för att få mer information om hur du ser tillgänglighet och kan boka.

Till formulär