Barcelona

Stiftelsen Praktikertjänstkonsortiet har två mycket fina lägenheter i gamla stan i Barcelona. Boende i lägenheterna lottas ut på samma sätt som övriga boenden. Lottningen sker i september inför säsong 2019.

Vi reserverar oss för sena ändringar som inte hinner uppdateras här på hemsidan.  Vi rekommenderar därför att du först bokar semesterbostaden innan du bokar dina resebiljetter.

Information om lägenheterna

Lägenhet A är något större med tre rum och kök (74 kvm). Där finns två sovrum med varsin dubbelsäng, två badrum samt vardagsrum med bäddsoffa och ett kök. Totalt ryms alltså 6 personer i lägenheten, men den är bäst lämpad för 4 personer.

Lägenhet B är lite mindre på två rum och kök (47 kvm). I lägenheten finns ett sovrum med en dubbelsäng för två personer, ett badrum och ett kombinerat vardagsrum/kök. Det finns också en bäddsoffa med plats för två. Totalt ryms alltså 4 personer i lägenheten, men den är bäst lämpad för 2 personer.

Läge

Lägenheterna ligger centralt i Barcelona med promenadavstånd till både strand och Las Ramblas. Adressen är Carrer del Correu Vell nr 7. Lägenheterna hyrs ut halva veckor; antingen söndag till torsdag eller torsdag till söndag. 

Tillbaka till semesterbostäder

Tillbaka till startsidan om semesterbostäder för pensionärer

Tillbaka

Adress

Barcelona

Carrer del Correu Vell nr 7
08002 Barcelona

Boka semesterbostad

Fyll i formulär för våra semesterbostäder för att få mer information om hur du ser tillgänglighet och kan boka.

Till formulär