Costa del Sol

Stiftelsen Praktikertjänstkonsortiet har tre mycket fina hus i den lilla byn La Cala de Mijas på solkusten i Spanien.

Vi reserverar oss för sena ändringar som inte hinner uppdateras här på hemsidan.  Vi rekommenderar därför att du först bokar semesterbostaden innan du bokar dina resebiljetter.

Costa del Sol är en 20 mil lång kustremsa på spanska sydkusten. Här finns framför allt den ständigt skinande solen och härliga sandstränder. Men också shopping, nöjesliv, fantastiska golfbanor, god mat och slumrande bergsbyar.

Våra hus

Stiftelsen Praktikertjänstkonsortiet äger tre radhus i La Cala de Mijas, i folkmun kallas den kort och gott "La Cala", och är en liten charmig fiskeby belägen cirka 4 mil väster om Malaga. Husen ligger endast 100 meter från den långa sandstranden och havet, har spansk radhuskaraktär och är i två etage, med takaltan, balkonger samt uteplats med murad utegrill.  I vårt radhusområde, Mijas Playa Club, finns även två swimmingpools som tillhör föreningen samt en kommunal tennisbana som går att boka på plats.

Omgivningar

Stränder och bad är kanske det man främst kommer till Costa del Sol för. Och här finns det gott om dem.  Stränderna är ganska lika varandra, de är långa och breda och kantas av en strandpromenad med chiringitos, strandrestauranger.  Av de nio badstränder som finns inom Mijas kommun, är stranden i La Cala de Mijas den bäst rustade och har  EU:s blå miljö- och kvalitetsflagga.

I den lilla byn La Cala de Mijas finns flera snabbköp och många restauranger och barer på kort promenadavstånd. Längs kusten och i bergen finns många utflyktsmål, till exempel Marbella, Puerto Banos och Ronda. Den lilla bergsbyn Mijas är också sevärd.

Resa hit

Det smidigaste sättet att resa till La Cala de Mijas är med flyg till Malaga. Från Malaga till La Cala är det 3,9 mil. Bytesdagar är lördagar.

Tillbaka till semesterbostäder

Tillbaka till startsidan om semesterbostäder för pensionärer

Tillbaka

Adress

Mijas Playa Club

La Cala de Mijas
29639 Mijas Costa

Boka semesterbostad

Fyll i formulär för våra semesterbostäder för att få mer information om hur du ser tillgänglighet och kan boka.

Till formulär