S:t Raphaël

S:t Raphaël ligger fem mil väster om Cannes och har bra förbindelser med övriga orter utmed kusten såväl med bil och buss som med tåg.

Praktikertjänsts lägenhet finns i huset Le Magellan, beläget ett par minuters gångväg från den långa sandstranden. Lägenheten är i två etage högst upp i huset med en härlig utsikt över staden och havet.

Lägenheten är på tre rum och kök, varav två stora sovrum (4 bäddar) ett på vardera våningen med tillhörande badrum, toalett och balkong/altan som vetter mot havet. Till våningen hör en egen parkeringsplats på innergården. 

Lägenheten är utrustad med tvättmaskin, diskmaskin, microvågsugn, kabel-TV med SVT World, radio med CD-spelare samt tillgång till trådlöst internet.  Airconditioning finns i alla sovrum. Telefon finns inte.

Från och med 2017 ingår städning i kostnaden för lägenheten.

Omgivningar

Ett pärlband av stränder sträcker ut sig från Nice i öster till Tahitiplagen utanför St Tropez i väster. I S:t Raphaël finns det gott om restauranger och barer, butiker och varuhus samt ett casino. Grannstaden Frejus (cirka 5 kilometer inåt landet) erbjuder rader av historiska minnesmärken från bland annat det romerska rikets era. För den golfintresserade finns en mängd banor både utefter kusten och inåt landet. 

Resa hit

Det snabbaste sättet att resa till S:t Raphaël är med flyg till Nice eller Toulon. Från Nice är det cirka 6 mil och från Toulon cirka 8 mil.

Tillbaka till semesterbostäder

Tillbaka till startsidan om semesterbostäder för pensionärer

Tillbaka

Boka semesterbostad

Fyll i formulär för våra semesterbostäder för att få mer information om hur du ser tillgänglighet och kan boka.

Till formulär