Bli delägare och verksamhetschef

Vårt koncept är unikt då du som är delägare hos oss också är verksamhetsansvarig på någon av våra mottagningar. Samtidigt har du tryggheten i att vara anställd. Som verksamhetsansvarig och anställd på våra enheter innebär det även att du omfattas av ekonomisk trygghet då Praktikertjänst står för finansiell stabilitet.

Bli delägare och verksamhetschef

Frihet att leda och påverka

Du är arbetsledare för ditt team. Du ansvarar för den dagliga driften på mottagningen och håller i trådarna vad gäller kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor. Till din hjälp har du tillgång till en personlig affärscoach samt specialister inom ekonomi, marknadsföring, juridik och medarbetarfrågor från Praktikertjänsts kontor.  

 I din roll på Praktikertjänst har du och mottagningen det stora bolagets trygghet i ryggen både när du ska starta en verksamhet och när du är igång.

Teamet runt dig

Tack vare den centraliserade administrationen och den finansiella stabiliteten kan du i din roll som verksamhetschef fokusera på vården, mottagningen och medarbetarna.

Till din hjälp finns ett nätverk av specialister inom olika områden. Exempelvis säkerhet, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension, miljö, affärscoacher och vårdpersonal.

Vill du veta mer? Kontakta oss så bokar vi in ett möte.

Kontakta oss

Vi som utför vården äger företaget

Vår unika ägarmodell skapar hög kvalitet och välriktade insatser.

en bild

Från AT-läkare till verksamhetschef på 14 år

För 14 år sedan började Anders Ekström sin AT-tjänst på Neptunuskliniken i Varberg. Nu är han partner och verksamhetschef på samma klinik. – Det har varit en spännande resa och jag är mycket tacksam för ...
en bild

”Bästa tandläkarjobben finns utanför storstäderna”

Malmö var i längden inget för tandläkarparet Maria och Peter Eldh, som ville låta sina barn växa upp nära naturen. I stället startade de en egen tandvårdsklinik i Dalarna och togs emot med öppna armar: ...
Läs fler artiklar