Vård online med Praktikertjänst

Med fler än 90 vårdcentraler och 80 specialistmottagningar finns vi där för dig, även när du inte har möjlighet att besöka oss. Hos oss kan du dessutom få hjälp av den Praktikertjänstmottagning som du är van att besöka. Allt du behöver är ett Bank-ID och internetuppkoppling.

Vård online med Praktikertjänst

Vi kan nu hjälpa dig med alla typer av besvär via nätet. Det kan handla om allt från allergi och receptförnyelse till hudutslag eller impotens. Du påbörjar ditt besök med att beskriva ditt besvär. Beroende på vad du har för besvär ser vi till att du får bästa möjliga hjälp från samma personal som du möter när besöker din mottagning. Visste du förresten att 84 % av de som besöker våra vårdcentraler är nöjda med sin vård? Om inte det vore nog så är hela 90 % av patienter som använder Mitt PTJ nöjda eller mycket nöjda. Det ger oss de mest nöjda patienterna i Sverige!

Mitt PTJ

Ladda fler artiklar

Vanliga frågor

Beroende på var i liver du befinner dig har du olika behov av vård. Våra experter svarar på alla frågor du kan tänkas ha och vi har även listat praktiskt information som är viktig inför ditt besök.

Frågor, synpunkter eller supportbehov?

 mobilapp@ptj.se eller ring till 010-1280010

Vård online