en bild

Anslutna mottagningar Praktikertjänst24

Edsbergs Vårdcentral Sollentuna

Edsbergs vårdcentral finns till för att ge dig den vård du behöver genom hela livet. Du har också tillgång till medicinsk rådgivning, distriktssköterska, barnavårdscentral, hemsjukvård, diabetessköterska, medicinsk fotvård, provtagningscentral, terapeut samt psykolog.

Sök vård online idag

Eira Hälsocentral

Eira Hälsocentral är en verksamhet inom Praktikertjänst AB och drivs på uppdrag av Region Gävleborg inom ramen för Hälsoval Gävleborg. Detta innebär att alla kan lista sig på Eira Hälsocentral, samt att avgifter och andra villkor för patienten är desamma som vid de regionsdrivna hälsocentralerna.

Sök vård online idag

Lagaholmskliniken

Lagaholmskliniken är en privat vårdcentral i ljusa fina lokaler på Stortorget 6B. Mottagningen ligger centralt och nära apotek. På vår mottagning möter du läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, kuratorer och medicinska sekreterare.

Sök vård online idag

Hälsocentralen Sankt Hans

Här finns allt du kan förvänta dig av en välfungerande vårdcentral. Vi har öppet årets alla dagar, med stabil läkarbemanning och god kontinuitet.

Sök vård online idag

Vårdcentralen Stadsfjärden

Vi ser fram emot att få erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalitet och god kontinuitet. Detta under trygga och förtroendefulla former på en välfungerande vårdcentral.

Sök vård online idag

Brahehälsan Löberöd

Brahehälsan i Löberöd är ackrediterade enheter enligt Hälsoval Skåne. Här finns allt du kan förvänta dig av en välfungerande vårdcentral!

Sök vård online idag