Tandteknik och tandreglering

Våra tandtekniker hjälper dig att tillverka individuellt anpassade ersättningar för förlorade eller skadade tänder, kronor, broar eller helproteser. De hjälper dig även om du är i behov av tandställning eller att reglera felställda tänder.

Tandteknik och tandreglering

 Vi arbetar ständigt med att utveckla metoder och tekniker för att erbjuda så högkvalitativa produkter som möjligt till dig som patient. All produktion sker vid något av våra egna tandtekniska laboratorier så du kan vara trygg med att den hjälp du behöver är framtagen och producerad i Sverige. Praktikertjänst har ett tjugotal laboratorier över hela Sverige och vår samlade erfarenhet gör att vi har spetskompetens på alla områden inom tandteknik. 

Hitta ditt tandtekniska laboratorium

Hitta ditt närmsta tandtekniska laboratorium i sökrutan nedan.

Försättsbild för Framtidens brobyggare
Video

Framtidens brobyggare

Vi är en integrerad verksamhet. Trasiga tänder lagas ofta med kronor, vilket inte sällan tar lång tid. Men hos Praktikertjänsts tandläkare Mikael Jansson behöver patienterna bara vänta ett par timmar för att få tanden lagad.

Spela upp

Fråga experten

Hej, jag har länge haft komplex för ojämna och sneda tänder, men har aldrig haft tandställning. Kan jag nu i vuxen ålder få tandställning?

Läs svaret här

Tips & Råd

Läs mer