en bild

Lediga jobb för tandläkare

Praktikertjänst har utvecklat den svenska vården i över 60 år och vår vision är långsiktigt hållbar vård för alla i hela Sverige. Vi har idag över 500 tandvårdsmottagningar och år efter år har vi Sveriges mest nöjda tandvårdspatienter. Det tror vi beror på vår unika kooperativa modell som skapar engagemang och fokus på kvalitet, kontinuitet och kompetens. Sök våra lediga jobb för tandläkare och bli en av oss.

Ett företag – många möjligheter

Praktikertjänst har fler än 750 mottagningar och över 8000 medarbetare från norr till söder. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas och forma din karriär som tandläkare. Har du nyligen tagit examen kan du söka ett ledigt jobb på någon av våra kliniker och utveckla din kliniska kompetens med stöttning av erfarna kollegor. Hos oss finns både stora gruppmottagningar och mindre kliniker med ett litet team. Om du sedan blir nyfiken på hur det är att driva en verksamhet så finns möjligheten att bli verksamhetsansvarig och delägare i Praktikertjänst. Vi har flera kliniker som inom de närmsta åren kommer att behöva en ny verksamhetsansvarig tandläkare.

En av många fördelar med att driva en Praktikertjänst-mottagning är att du inte tar någon privatekonomisk risk samtidigt som du får leda arbetet i vardagen och har stöttning från det gemensamma kontorets specialister inom till exempel ekonomi, HR, kvalitet och juridik. Hos oss är du delägare i Praktikertjänst och verksamhetsansvarig på en av våra mottagningar, samtidigt som du har tryggheten i att vara anställd i ett stort företag med de förmåner det innefattar.

Vi bryr oss om dig

Vi är måna om din utveckling, såväl klinisk som personlig. Vi har därför ett gediget utbud av kurser och längre utbildningar för dig som vill vässa din kliniska kompetens, bygga ett framgångsrikt team och eller utvecklas som ledare. Praktikertjänsts har flera fina förmåner och konkurrenskraftiga erbjudanden kring pension och försäkring. Som verksamhetsansvarig har du dessutom möjlighet att erbjuda mottagningsspecifika förmåner till medarbetarna, som till exempel arbetsskor eller ett högre friskvårdsbidrag.

Vi arbetar aktivt och systematiskt för att alla våra mottagningar ska ha en god arbetsmiljö. Varje år görs det undersökningar för att följa hur våra medarbetare mår och säkerställa att respektive mottagning har en god arbetsmiljö. Undersökningarna visar år efter år på starka resultat när våra medarbetare får besvara frågor kring hållbart medarbetarengagemang, vilket innebär frågor om motivation, ledarskap och styrning. På en skala 1-100 har Praktikertjänsts index varit på höga 84, två år i rad. Att våra medarbetare mår bra tror vi är en av anledningarna till att vi har Sveriges mest nöjda patienter år efter år.

Vilka utbildningar krävs för att söka lediga jobb som tandläkare?

Det kräver en examen och tandläkarlegitimation. Är du sedan intresserad av att vässa eller bredda din kliniska kompetens så har vi ett stort utbud av kurser och utbildningar. Vi har dessutom program som löper över flera år med fokus på verksamhetsutveckling och hur man driver en välmående klinik.

Finns det några lediga jobb för tandläkare just nu?

Vi söker alltid efter legitimerade tandläkare som vill arbeta med oss på Praktikertjänst. Oavsett om du är nyexaminerad eller har lång erfarenhet av att arbeta som tandläkare. Så tveka inte att söka någon av våra lediga jobb för tandläkare. Hittar du ingen som tilltalar dig? Vi är alltid intresserade av spontanansökningar så tveka inte att skicka in en ansökan till våra rekryterare. Har du frågor kan du kontakta våra rekryterare, så hjälper de mer än gärna till.

Bli en av oss - upptäck Praktikertjänsts lediga jobb inom tandvård

Vi söker engagerade medarbetare och kan erbjuda en anställning som innebär ett meningsfullt och intressant arbete. Är du intresserad? Då ska du gå in på våra Lediga jobb, och använda vår filterfunktion för att hitta jobbet som passar dig. Genom den kan du filtrera fram vilka befattningar vi söker och i vilket län dessa är placerade i.

Blocks

Lediga jobb - Tandläkare

Här finner du alla våra lediga jobb just nu för dig som tandläkare. 

Läs mer

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på att veta mer om vad det innebär att vara en del av Praktikertjänst? Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt
Lediga jobb tandläkare – Ansök hos Praktikertjänst