Sveriges största vårdbolag

Praktikertjänst finns av ett enda skäl; att skapa förutsättningar för att vi som arbetar i vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt för patienterna. Våra delägare är såväl verksamhetsansvariga som anställda på mottagningar runt om i landet. Att vi som är närmast patienten också planerar vården och fattar besluten borgar för att vi har de nöjdaste patienterna och låg sjukfrånvaro.

Sveriges största vårdbolag

av de som besöker våra vårdcentraler är nöjda med sin vård. Det ger oss de mest nöjda patienterna i Sverige!

av patienter inom tandvård som besöker Praktikertjänst är nöjda med sin vård. Vi har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex.

Försättsbild för Vi gör svensk vård bättre
Video

Vi gör svensk vård bättre

Vi är drygt 6 500 personer som arbetar i vården. Alla är olika med sin alldeles egna expertis. Här möter du kollegor från hela landet som berättar hur det är att vara en del av Praktikertjänst.

Spela upp

Guldhjärtat

Våra medarbetare är hjärtat i vår organisation och våra hjältar i vardagen. Därför ser vi till att uppmärksamma dem som bör lite extra varje år.

Kvalitet i fokus

Hög kvalitet lönar sig. Kvalitetsarbetet går som en röd tråd genom alla verksamheter och Praktikertjänsts ambition är att vara marknadsledande när det gäller kvalitet och patientsäkerhet.
Ladda fler artiklar
Försättsbild för Mer tid för vård
Video

Mer tid för vård

Spana in den här filmen som förklarar hur Praktikertjänst fungerar och hur vi ger våra medarbetare mer frihet och större inflytande.

Spela upp

Trygg vård med hög kvalitet

Är det dags för dig och din familj att välja hälso- och sjukvårdsenhet? Hos Praktikertjänsts verksamheter runt om i landet får du stöd och råd för ett friskare liv.

Läs mer om oss

Ladda fler artiklar