en bild

Pressrum

I Praktikertjänsts pressrum på Mynewsdesk finns mer pressmaterial, exempelvis bilder och filmer. Där kan du också prenumerera på pressmeddelanden och nyheter från Praktikertjänst.

 • Praktikertjänst nominerade till Swedish Content Awards i kategorin Medarbetarkommunikation

  Nyhet ”Tillsammans genom pandemin” – Praktikertjänsts dokumentärfilm och reportagebok om coronapandemin – har nominerats till Swedish Content Awards i kategorin Medarbetarkommunikation. Dokumentären och boken tar tittaren och läsaren med bakom kulisserna under pandemin och skildrar en historisk tid i den svenska vården. Priset delas ut av Sveriges Kommunikationsbyråer och vinnarna offentliggörs i juni.

 • Praktikertjänst tar över Runbytandläkarna i Upplands Väsby

  Nyhet Vårdföretaget Praktikertjänst tog den 2 maj över Runbytandläkarna i Upplands Väsby och då bytte verksamheten också namn till Praktikertjänst Stora Wäsby Tandvård och Praktikertjänst Runby Tandvård. Verksamheten kommer drivas vidare i nuvarande lokaler och med samma medarbetare som tidigare.

 • Praktikertjänst planerar ny vårdcentral i Kävlinge

  Nyhet Praktikertjänst avser att starta en ny vårdcentral i skånska Kävlinge. Mottagningen är planerad att ligga i den nya stadsdelen Stationsstaden och kommer att ha nära till apotek och gym samt goda parkeringsmöjligheter och transportförbindelser. Planerat startdatum är det första kvartalet 2023.

 • Praktikertjänsts chefsläkare Sara Banegas utsedd till Årets allmänläkarvän

  Nyhet Av 25 nominerade har Praktikertjänsts chefsläkare Sara Banegas utsetts till Årets allmänläkarvän 2022. Utmärkelsen delas ut av Distriktsläkarföreningen och i motiveringen framgår bland annat att Sara Banegas är ”en god förebild för distriktsläkaren som ledare och har ett gediget engagemang för att skapa en bättre primärvård.”

 • Den 1 maj byter Vårdcentral Koppardalen namn till Praktikertjänst Koppardalens Vårdcentral

  Nyhet Vårdcentral Koppardalen på Polervägen 8 i Avesta byter den 1 maj namn till Praktikertjänst Koppardalens Vårdcentral. Bytet av vårdgivare innebär ingen större skillnad för mottagningens cirka 6 000 listade patienter.

 • Tegnér vårdcentral i Västerås invigdes

  Nyhet Den 22 april invigdes Tegnér vårdcentral i Västerås. Tegnér vårdcentral hette tidigare Odensvi vårdcentral, men efter en flytt till nyrenoverade lokaler på Forskargränd 2 i början av januari skedde ett namnbyte. På plats vid invigningen var bland annat regionrådet Lina Eriksson (L) och oppositionsrådet Malin Gabrielsson (KD) samt Praktikertjänsts vd och koncernchef Carina Olson.

Ladda fler