en bild

Pressrum

I Praktikertjänsts pressrum på Mynewsdesk finns mer pressmaterial, exempelvis bilder och filmer. Där kan du också prenumerera på pressmeddelanden och nyheter från Praktikertjänst.

 • Praktikertjänst tar över Vårdcentral Koppardalen i Avesta

  Pressmeddelande Vårdföretaget Praktikertjänst har tecknat avtal med Wisén Invest i Avesta AB om att ta över Vårdcentral Koppardalen i Avesta. Mottagningen startades 2011 och har idag drygt 6 000 listade patienter. Verksamheten blir Praktikertjänsts 83:e vårdcentral och den första i Region Dalarna.

 • Sundets läkargrupp byter namn till Bjärreds vårdcentral

  Pressmeddelande Sundets läkargrupp byter den 1 december namn till Bjärreds vårdcentral. Samtidigt tillträder nya verksamhetsansvariga och hjärtmottagningen får en delvis ny inriktning.

 • Tandläkare Johan Hagman i Varberg prisas för sina insatser

  Nyhet Tandläkare Johan Hagman i Varberg har tilldelats årets Sverkerpris, ett pris som årligen delas ut av American Dental Society of Sweden och Göteborgs Tandläkare-Sällskap till en person inom odontologin som verkar i tandläkare Sverker Toreskogs anda. I motiveringen lyfts bland annat Johan Hagmans föreläsningar och intresse för ny teknik fram.

 • Praktikertjänsts medarbetare rekordnöjda visar ny undersökning

  Nyhet Praktikertjänsts årliga medarbetarundersökning Arbetsmiljöpulsen visar rekordhög nöjdhet. Index för ambassadörskap, eNPS, ökade mellan 2020 och 2021 från 32 poäng till 48 poäng samtidigt som Hållbart medarbetarindex, HME, ökade från 82 till 84.

 • Praktikertjänst deltar på Swedental

  Nyhet Den 17 till 19 november pågår Swedental i Stockholm. Det är Nordens största mötesplats för tandvården och den kanske bästa arenan för att diskutera tandvårdens möjligheter och utmaningar. Praktikertjänst är som vanligt på plats för att bland annat berätta om de karriärmöjligheter som finns i bolaget.

 • Praktikertjänst avvecklar vårdcentralsfilial i Furulund

  Pressmeddelande Region Skåne har godkänt Praktikertjänsts beslut att avveckla Sundets läkargrupps filial i Furulund. Bakgrunden till beslutet är dels att Praktikertjänst vill samla alla resurser hos verksamheten i Bjärred, dels att hyresavtalet sagts upp efter oenighet med fastighetsägaren. Filialen stänger per den 31 december 2021.

Ladda fler