Extern bild

PTJ Dental Adelsgatan - ny tandläkarmottagning i Visby

Publicerad:

Den 1 juni öppnade PTJ Dental Adelsgatan, en tandläkarmottagning med lång tradition i centrala Visby. Mottagningen drivs av tandläkare Michael Katsanikos, som kommer närmast från Folktandvården Hemse, Region Gotland.

PTJ Dental Adelsgatan är en sammanslagning av tre befintliga mottagningar på Adelsgatan 48 i Visby och nu kommer alla att drivas under gemensam flagg med tandläkaren och verksamhetschefen Michael Katsanikos i spetsen, som arbetat som tandläkare sedan 2003.

- Det är en jättefin mottagning med gott rykte i en anrik lokal med duktiga medarbetare och när jag fick frågan om att vara med och starta upp en gemensam verksamhet gick det inte att tacka nej, säger Michael Katsanikos, tandläkare och verksamhetschef på PTJ Dental Adelsgatan.

De verksamheter som nu slås ihop har drivits av tandläkarna Björn Lundberg, Caroline Edlund och Ewa Lundberg.

- Ewa Lundberg går i pension medan Björn Lundberg och Caroline Edlund kommer att finnas kvar i verksamheten, och det är såklart en trygghet för både mig och patienterna, säger Michael Katsanikos, och fortsätter:

- Sedan är det en märklig tid att starta upp PTJ Dental Adelsgatan under cornapandemin eftersom en stor del våra patienter som är i behov av tandvård och profylax rekommenderas att undvika fysiska kontakter och stanna hemma. Men behovet av tandvård finns såklart kvar och min förhoppning är att mottagningen ska kunna växa med fler patienter kommande år.

På PTJ Dental Adelsgatan arbetar tre tandläkare, åtta tandsköterskor och två tandhygienister och på kliniken – som ligger på Adelsgatan 48 i Visby – erbjuder man allmäntandvård för både vuxna och barn

Om PTJ Dental

PTJ Dental är en verksamhetsform inom Praktikertjänst som lanserades hösten 2018 och innebär att tandläkare erbjuds anställning och driva verksamhet utan att vara delägare i koncernen. Till grund för satsningen ligger en ambition om att vara det självklara valet för alla tandläkare som vill arbeta privat. Idag finns tolv kliniker inom PTJ Dental.

För ytterligare information, kontakta gärna:

Michael Katsanikos, tandläkare och verksamhetschef, PTJ Dental Adelsgatan, e-post: michael.katsanikos@ptj.se

Erik Magni, presschef, Praktikertjänst, e-post: erik.magni@ptj.se, tel: 0703-265098

Tillbaka

Blocks