en bild

Tansköterska till klinik i Helsingborg

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vi är en liten klinik i centrala Helsingborg som söker en vikarie tandsköterska på halvtid i ett år med möjlighet till förlängning och utökning av arbetstid i framtiden.
På vår klinik ska alla trivas, må bra, ha roligt och utvecklas tillsammans. Vi sätter alltid patientens bästa i fokus.
Oavsett om du har erfarenhet eller är nyexaminerad så kommer du att få stöd och utvecklas i ditt arbete.
Tidigare erfarenhet av assistans vid kirurgiska ingrepp är meriterande.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Järnvägsgatan 15, Helsingborg

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att assistera tandläkaren även vid kirurgiska ingrepp, utföra sterilarbete, och ta betalt av patienter. Det ingår även en del administrativt arbete, bland annat att boka och kalla patienter, beställa förbrukningsvaror, föra in fakturabetalningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Är du nyutbildad tandsköterska är det bra om du tidigare arbetat inom vården och bemött patienter, gärna inom tandvården.

Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav samt god datavana.
Tidigare erfarenhet av assistans vid kirurgiska ingrepp och om du jobbat tidigare delegerat är mycket meriterande.
Det är även meriterande av att lägga bedövning, ta röntgenbilder, alginatavtryck.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv och tycker om att ha roligt på jobbet. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team. Du är kommunikativ och har förmåga att ta egna initiativ. Vidare är du flexibel och har en vilja att utvecklas tillsammans med teamet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster