Praktikertjänsts unika koncept

Att starta en egen klinik är en dröm för många. Fördelarna är flera, men det finns en hel del att tänka på. Här har vi samlat information för dig som vill veta mer om Praktikertjänst unika framgångskoncept.

Praktikertjänsts unika koncept

Intresserad av att starta eget?

Starta egen klinik är en dröm för många. Fördelarna är flera, men det finns en hel del att tänka på. Här har vi samlat information för dig som vill starta egen klinik med ett offentligt avtal i botten.

Starta eget

Praktikertjänst unika koncept

Ladda fler artiklar

Lediga tjänster

Visste du att Praktikertjänst är Sveriges största vårdföretag? Vi är övertygade om att våra medarbetare är vår nyckel till framgång. Vill du också följa med på vår resa? Se vilka lediga tjänster vi har just nu.

Klicka här

Därför valde jag Praktikertjänst

"Det är utvecklande att driva en mottagning och jag har stor möjlighet att påverka verksamheten"

- En fördel med Praktikertjänst är att kontoret stöttar oss med administration vilket gör att vi kan ägna oss åt det vi kan bäst - att ge patienter vård, säger Susanna Eriksson, läkare i Umeå.

"Praktikertjänst står för kvalitet och är en möjliggörare"

- Jag har drivit min mottagning sedan 2002 och Praktikertjänst erbjuder en fantastisk chans för tandläkare och läkare att starta eller ta över en verksamhet. Det som behövs är en bra ambition, hög klinisk kunskap och en legitimation på fickan, säger Erik Mallmin, tandläkare i Stockholm.

"Bolaget ger oss kliniker möjlighet att jobba självständigt med att utveckla vården"

- Det finns en trygghet i att vara del i ett kollektiv med bred kunskap och centrala stödfunktioner. Det skapar möjligheter att utveckla arbetssätt som har positiva effekter på både arbetsmiljö och tillgänglighet för patienter, säger Kajsa Köllerfors, fysioterapeut i Eslöv.
Ladda fler artiklar