en bild

Tandläkare sökes!

Information om arbetsplatsen

Välkommen till oss! Här är en unik chans att prova på jobbet som privattandläkare i Falun på en trevlig klinik med erfaren personal.

En väletablerad och omtyckt klinik som funnits på platsen i mer än 30 år. På kliniken jobbar två tandläkare, två tandhygienister och fyra tandsköterskor. Vi värdesätter hög kvalité och patientnöjdhet och är måna om att ha god stämning i arbetsgruppen.

Vi har främst vuxenpatienter och bedriver all form av allmäntandvård, men även implantatkirurgi, sömnapnébehandlingar och komplicerade protetiska fall.

Här får du som är ny i yrket en unik chans att utvecklas som tandläkare med stöd och handledning från en erfaren och kunnig tandläkarkollega. Även du med mer erfarenhet har goda möjligheter till att utmana dig själv på en arbetsplats där du kan påverka din vardag.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Åsgatan 41, Falun

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandläkaruppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket men även du med mindre erfarenhet är varmt välkommen att söka. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du känner ett stort engagemang för varje patient och strävar alltid efter att hålla hög kvalité i ditt arbete. Du tycker om att samarbeta i team och tvekar inte att hjälpa till där det behövs. Du är noggrann och strävar efter att utvecklas inom din yrkesroll.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten är ett föräldravikariat och både tillträde, varaktighet och tjänstgöringsgrad är flexibelt.

Arbetet är förlagt dagtid, måndag till fredag.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi vill att din ansökan innehåller CV och personligt brev.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
2022-11-01 till 2023-10-01 (Flexibelt)
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-08-15

Information om tjänsten lämnas av

Karin Stenhamre Söhr Tandläkare och verksamhetsche

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: karin.stenhamre@ptj.se