en bild

Tandhygienist sökes

Information om arbetsplatsen

Vi är en mindre tandvårdsklinik belägen i centrala Uppsala. Uppsalakliniken är väletablerad och erbjuder allmän och specialisttandvård under samma tak. Vi arbetar i en trevlig och dynamisk atmosfär i ljusa och fräscha lokaler. Vi delar lokaler med ett annat team som består av 2 tandläkare , 3 tandsköterskor, 1 receptionist och 1 tandhygienist.
Vårat team har i nuläget en allmäntandläkare, 1 tandsköterska samt 1 tandhygienist. Vi söker en tandhygienist som kan ersätta den nuvarande som valt att starta egen verksamhet.
Vi använder oss av moderna material och metoder. Vår personal genomgår ständig kompetensutveckling

Adress:
Klostergatan 1, Uppsala

Arbetsuppgifter

Tjänsten som tandhygienist hos oss innebär i huvudsak vuxen tandvård som patientbehandling, parodbehandling och förebyggande tandvård samt administrativt och sterilarbete vid behov.

Kvalifikationer

Du är leg tandhygienist och har några års erfarenhet från yrket

Personliga egenskaper

För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande av både kunder och kollegor. Vi värdesätter en positiv attityd till teamarbete

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anmäl ditt intresse genom att skriva ett personligt brev och ett CV, och gör det direkt för vi kommer ha intervjuer löpande.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-08-31

Information om tjänsten lämnas av

Ari Brandmaier
Natalia Vorobyova

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: ari.brandmaier@ptj.se