en bild

Ekerö Fysiocenter söker Fysioterapeut

Information om arbetsplatsen

Natursköna Ekerö befinner sig i en expansiv fas med tillväxt och inflyttning. Här finns Ekerö Fysiocenter beläget och vi söker nu efter en ny kollega med etablering eller auktorisering.
Ekerö Fysiocenter är en väletablerad mottagning som drivs i Praktikertjänst regi sedan många år tillbaka. Idag är vi tre fysioterapeuter med specialistkompetens inom OMT och Smärta och smärtrehabilitering.
Våra lokaler är belägna i Ekerö Centrum alldeles nära Ekerö Vårdcentral. Det är goda kommunikationer med buss till och från Ekerö. Från Brommaplan ut till mottagningen är det ca 10 km och det finns fin cykelväg hela sträckan. Goda pendlingsmöjligheter från södra Stockholm med bilfärja mellan Slagsta och Ekerö.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Bryggavägen 8, nb, Ekerö

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för fysioterapeut på mottagning.
Arbetet bedrivs på mottagningen där vi har våra egna behandlingsrum samt en bra utrustad tränings sal där flera patienter kan träna samtidigt.

Kvalifikationer

Leg. Fysioterapeut och du innehar en etablering eller auktorisering.

Personliga egenskaper

Du har ett stort engagemang både i mötet med den enskilde patienten och för mottagningen som helhet, samt ett stort intresse för utvecklingsarbete.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Urvalsprocessen sker löpande och därför ser vi gärna att du tar en första konfidentiell kontakt med vår affärsutvecklare Cecilia Källebo på telefon 070- 789 39 68 eller cecilia.kallebo@ptj.se redan nu.

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå en personlig intervju inför en eventuell rekryteringsprocess.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-07-01

Information om tjänsten lämnas av

Cecilia Källebo
Kenneth Karlsson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: cecilia.kallebo@ptj.se