en bild

ST-läkare till Byjordens Vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Byjordens Vårdcentral ligger centralt belägen i Köping med gångavstånd till buss- och tågstation. Vi har ca 7300 listade patienter. På mottagningen jobbar läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, BVC-sköterska, psykoterapeut, undersköterska och sekreterare.

På vår lilla enhet arbetar vi med korta beslutsvägar vilket upplevs fördelaktigt i mötet med patienten och i samarbetet med kollegor. Hos oss har du också stora möjligheter att vara delaktig i verksamhetens fortsatta utveckling. Verksamheten är en del av Praktikertjänst och ingår i Vårdval Västmanland.

Hos oss erbjuds du en strukturerad ST-utbildning och arbete tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en bra arbetsmiljö tillsammans med vårt härliga team.

Adress:
Byjordsgatan 1c, Köping

Arbetsuppgifter

Sedvanligt primärvårdsarbete under handledning och klinikrandning enligt utbildningsplan.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med personlig mognad som känner sig trygg i rollen som läkare. Du är initiativtagande och arbetar på ett strukturerat sätt. Vi ser också att du har ett gott kliniskt omdöme, är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först. Din inställning till arbetsuppgifterna är positiv och du är nyfiken på framtidens digifysiska vård.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-07-17

Information om tjänsten lämnas av

Anna-Karin Eek
Ida Tilly

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: ida.tilly@ptj.se