en bild

Tandsköterska/Tandhygienist sökes till Polarkronan

Information om arbetsplatsen

Vi är ett team som består av 1 tandläkare, 1 tandhygienist, 3 tandsköterskor och en 1 receptionist. Kliniken är belägen 10 mil norr om polcirkeln i en mindre fastighet. Under hösten kommer vi även renovera kliniken och göra den toppmodern.

Vår klinik präglas av en mycket familjär känsla. Vi bedriver enbart vuxentandvård och arbetar strikt delegerat.

Adress:
Pumparegatan 8, Gällivare

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som tandsköterska eller tandhygienist.

Varierande arbetsuppgifter samt finns det stora möjligheter till att få vidareutveckla sig inom något specialområde man brinner för.

Kvalifikationer

Utbildad tandsköterska eller tandhygienist.

Personliga egenskaper

Älskar du ditt arbete och vill komma till en stimulerande arbetsplats med glada kollegor, då är du en person vi söker.
Då vi arbetar i team är det viktigt att du har lätt till samarbete och även har patienten i fokus.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vad kan vi erbjuda dig?
Ett härligt och glatt team men utöver det har vi flera bra förmåner och generöst med ledighet.

Tveka inte att söka, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
30 timmar
Tillträdesdatum:
2022-08-22
Sista ansökningsdag:
2022-07-03

Information om tjänsten lämnas av

Agneta Riemann

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: agneta.riemann@ptj.se