en bild

Fysioterapeut, Bjärreds vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Du erbjuds ett spännande arbete på Bjärreds vårdcentral med 11.000 listade patienter du får goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Det är viktigt att du kan arbeta i team, ha en positiv inställning och vara flexibel. Vi arbetar med rond där hela teamet hjälper till med bedömningar och bästa vård för våra patienten. Som anställd här har du 5000 kr i friskvårdsbidrag.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Vikingavägen 1, Bjärred

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut hos oss kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom primärvården med självständiga bedömningar, undersökningar och behandlingar av patienter som har besvär i rörelseapparaten.

Du kommer att arbeta i ett team med tre erfarna kollegor. Du erbjuds ett varierande arbete med egen mottagning och möjlighet att delta i utvecklingen av vårdcentralen. Vi värdesätter vårt samarbete mellan arbetsgrupperna och förväntar oss att du blir en del av det arbetet.

Som fysioterapeut hos oss är du en dag i veckan i våra fina gymlokaler i Lomma, där olika gruppbehandlingar pågår.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad fysioterapeut med några års erfarenhet inom primärvården.
Vi ser gärna att du har vidareutbildning i någon av dessa OMT/MDT/OMI

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad, initiativrik, positiv och trygg i din yrkesroll. Du har förmåga att samarbeta, men är även van att fatta egna beslut. Då du kommer att vara delaktig i verksamhetens pågående förbättringsarbete är det viktigt att du har en positiv inställning, är flexibel och ser möjligheter i förändringar.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Arbetstiden kan diskuteras mellan 32-40 timmar i veckan.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-07-15

Information om tjänsten lämnas av

Petra Ander

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: petra.ander@ptj.se