en bild

Diabetessjuksköterska.

Information om arbetsplatsen

Vår vision är att vara världens bästa vårdcentral! Centrumpraktiken är en stor vårdcentral som ligger centralt i Kungälv!
Här finns många duktiga medarbetare som kan bli dina blivande kollegor.
Vi har en egen Rehabmott och utvecklar samarbetet kontinuerligt.
Vi arbetar med ständiga förbättringar och vill vara mycket tillgängliga för våra patienter.
Vi arbetar också med en digital plattform som heter Mitt Ptj och utvecklar arbetssätt kontinuerligt. Vårdcentralen befinner sig i en fas då vi utvecklar sjusköterskeledda mottagningar utefter vårdcentralens behov. Nästa steg är att under hösten bla att utveckla en äldre mott.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Triogatan 5, Kungälv

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer till stor del vara arbete kring våra diabetespatienter . Att sköta diabetesmott gemensamt med distriktssjuksköterska kollega med lång diabeteskompetens samt med ansvarig diabetesläkare- specialist i allmänmedicin. Utveckla diabetes teamet på vårdcentralen med kollegor.
Utefter hur du som söker önskar arbeta kring diabetiker samt omfattning mm, kan tjänsten utvecklas allteftersom. Vanligt förekommande arbetsuppgifter för distriktssköterska på vårdcentral kan komma ingå om man så önskar. Vi arbetar med telefonrådgivning, mottagning av både planerade och akuta patienter, hembesök, kontakter med kollegor i kommunal sjukvård, handledning utav studenter.
Arbetstiden och omfattningen kan diskuteras. Måste inte vara heltid.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska. Du har erfarenhet utav primärvård eller mottagningsarbete. Du har specialistkompetens inom diabetes.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga med kollegor samt chefer och som är en lagspelare. Det är viktigt att du har ett intresse utav utveckling samt förmåga till ett flexibelt arbetssätt. Lösningsfokuserad inställning. Intresse utav digitala system och dess användningsområden inom sjukvården. Förmåga att sprida arbetsglädje samt vilja att delge utav sin egen kompetens. Är du redo att anta nya utmaningar så är du kanske vår nya kollega?

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Interjuver sker löpande . Pga semesterperiod ansök enligt följande till :
ulrika.kluge@ptj.se tom 29/7.
Därefter ansök till :
ghadah.saleh@ptj.se eller pernilla.royson@ptj.se
under perioden 30/7 tom 28/8
Därefter ansök till ulrika.kluge@ptj.se
Arbetstiden och omfattningen kan diskuteras.
Måste inte vara heltid.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-09-15

Information om tjänsten lämnas av

Ulrika Kluge
Ghadah Saleh Verksamhetschef

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: ulrika.kluge@ptj.se